Doğu Alkan
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2012
- 35.857
- 20.594
- 2.333
Ahshahsh laan birde yaaaa diyr bağırırdık pi ya de
SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ahshahsh laan birde yaaaa diyr bağırırdık pi ya de
Hulusi Akar : O eğitime ihtiyacımız var ama süre değişebilir, görüşüyoruz.
O 21 günde ne kadar para gider onu hesaplasınlar temel eğitim gibi zırvalık yüzünden hem devlet, hem bedelliyi yapıcak kişi bir sürü para harcar değmez.
Maliyeti var ama iç piyasayıyda hareketlendiriyor. Ulaşım giyim vs.
Seferberlik planları için üstatgelecekte bir harp planı mı var
Maliyeti var ama iç piyasayıyda hareketlendiriyor. Ulaşım giyim vs.
bekleyen 5 milyon ,yapabilecek 500 bin kişi(sayıları tam bilmiyorum)Seferberlik planları için üstat
Temel eğitimin kaldırılması uygun olmaz, eğitim süresi uzayabilir veya kısayabilir diyor ama bakalım.Bence eninde sonunda ne kadar külfetli olduğunu görüp kaldıracaklar.
21 günün de altına inerse bu kez de o kadar gün gelmenin ne anlamı var geyikleri başlayacak.
Zaten acemiyken çarşı yasak moruk ama vrebilirler hafta sonu size bellide olmaz. Demek istediğim 21 günde olsa bazı malzemelere ihtiyaç duyacağın için askeri malzemecilere çökecek millet. Birde kapsamı geniş yoğunluk olabilir bu seferkinde. Bana sorarsan bazı noktalarda mantıklı ama para veren ben olsam gitmek istemezdim net. 21 gün tüfekli tüfeksiz hareketler harp egitimi birde yürüyüş eğitimi alırsınız.O 3 haftada dışarı çıkartmazlar kolay kolay. Yoğun bir eğitim vermeleri gerekki anlamı olsun.
Terlik izni alabilir miyiz reis?Zaten acemiyken çarşı yasak moruk ama vrebilirler hafta sonu size bellide olmaz. Demek istediğim 21 günde olsa bazı malzemelere ihtiyaç duyacağın için askeri malzemecilere çökecek millet. Birde kapsamı geniş yoğunluk olabilir bu seferkinde. Bana sorarsan bazı noktalarda mantıklı ama para veren ben olsam gitmek istemezdim net. 21 gün tüfekli tüfeksiz hareketler harp egitimi birde yürüyüş eğitimi alırsınız.
Terlik izni alabilir miyiz reis?
Sen yetkili bi abiye benziyon
Peki bu askerliğin üstüne mi ekleniyor izin süresi?Ayakta sıkıntı varsa veya yaşarsan alırsın moruk.
Kim diyor bedellidaş
Peki bu askerliğin üstüne mi ekleniyor izin süresi?