Bedelli Askerlik

21 gün olayının bu sürecin belli bir kısmında halkımızın talepleri üzerine ve askeriyenin menfaati dogrultusunda tarzı bir açıklamayla kaldırılmasını bekliyorum :)

Bedelli menüleri, hesapları hazırlanıyor kamu bankalarında. Her şey hazır gibi, 21 gün olayı olmasa sıkıntı kalmayacak kimse için.

Herkesler buradayken bir soru
Diyelim ki memur olarak atandim
Askerligi yapmadim aciktan veya orgun okuyarak askerlikten kacarak memurlugu yapabilir miyim

"Bedelli askerlikte temel eğitim yerleri belli oldu. Taslak çalışma hazırlandığı belirtildi. Yapılan çalışmaya göre Burdur, Manisa, Antalya, Sivas, Tokat, Erzincan, Amasya ve Bilecik’teki Piyade ve Topçu Er Eğitim Tugay ve Alay Komutanlıkları planlamaya alındı."

Herkesler buradayken bir soru
Diyelim ki memur olarak atandim
Askerligi yapmadim aciktan veya orgun okuyarak askerlikten kacarak memurlugu yapabilir miyim
Lisansın bitene kadar evet lisansın bittikten sonra 2 yıl daha yaparsın, sonrasında kaçamazsın ya yüksek lisans yapacaksın ya gideceksin.

Lisansın bitene kadar evet lisansın bittikten sonra 2 yıl daha yaparsın, sonrasında kaçamazsın ya yüksek lisans yapacaksın ya gideceksin.

Cok iyi
Onlisans benim ki
2019 gibi atansam ustune aoften bir bolum caksam 4 yilda onu okusak fln iyi yani

58’inci Piyade Eğitim Alay Komutanlığı – Burdur
5’inci Piyade Eğitim Tugay Komutanlığı – Sivas
1’inci Piyade Eğitim Tugay Komutanlığı – Manisa
3’üncü Piyade Eğitim Tugay Komutanlığı – Antalya
48’inci Piyade Eğitim Alay Komutanlığı – Tokat
15’inci Piyade Eğitim Tugay Komutanlığı – Amasya
59’uncu Topçu Eğitim Tugay Komutanlığı – Erzincan
3’üncü Jandarma Eğitim Tabur Komutanlığı-Ezine-Çanakkale
1’inci Jandarma Eğitim Tabur Komutanlığı-Aydın
116’ncı Jandarma Eğitim Alay Komutanlığı-Çanakkale
9’uncu Jandarma Eğitim Alay Komutanlığı-Bilecik
Jandarma Muhabere Eğitim Tabur Komutanlığı-Seferihisar-İzmir
10’uncu Jandarma Eğitim Alay Komutanlığı-Bornova-İzmir

İzmir&Antalya lütfen. :cool:

3 aylık süreç başladı mı şimdi bugün. :-)

Hadi hayırlısı olsun.

Kış aylarına denk gelecekse eğer Burdur'a gidecek olanlara allah sabır versin. :-)

Bir "bedeli" olsa da 'atarsa Denizli'den başlamak müthiş olay.

Kürt açılımı denen şeyin konuşulduğu döneme denk gelemediğiniz için üzülün.O dönemde çıkan bedellilerde kışladan adımını bile atmadan askerliği yapmış sayılıyordun.Şimdi işler tersine döndü.Biraz da o yüzden bu 21 gün olayı.Hiçbir katkısı olmayacak belki de evet ama dönemsel mecburiyetten dolayı artık katlanacaksınız

Bunu bulaşma olarak düşünme yahu.

Samimi söylüyorum bedelli konusu çıktığı günden beri senin kadar 21’i sıkıntı eden yok. Adventure kamp olarak düşün. Eğlenmene bak
Adventute kamp yapacak vaktim yok sıkıntı orada.

Benden daha fazla takan tipler de var ama benim kadar yazmıyorlar mevzudaki saçmalığı.

Geri
Üst Alt