- 27 Ocak 2010
- 59.377
- 30.985
- 3.523
Aman reis hic anmayalim kendisini yine bize agliyosunuz diyip kapali kapilar ardinda salya sumuk aglayarak konudaki butun mesajlari sildirmesin yine.@Osman SEDEN bana birini hatirlatti bu "deli" arkadas![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aman reis hic anmayalim kendisini yine bize agliyosunuz diyip kapali kapilar ardinda salya sumuk aglayarak konudaki butun mesajlari sildirmesin yine.@Osman SEDEN bana birini hatirlatti bu "deli" arkadas![]()
Bedelli menüleri, hesapları hazırlanıyor kamu bankalarında. Her şey hazır gibi, 21 gün olayı olmasa sıkıntı kalmayacak kimse için.
Yok ya peşin vericem. Bu faizlerle kredi çekilmez.Kredi mi çekiceksin dün faizlere falan baktımda en uzun vadede üstüne 10 bin daha koyuyorlar nerdeyse sıkıntı yav.
Lisansın bitene kadar evet lisansın bittikten sonra 2 yıl daha yaparsın, sonrasında kaçamazsın ya yüksek lisans yapacaksın ya gideceksin.Herkesler buradayken bir soru
Diyelim ki memur olarak atandim
Askerligi yapmadim aciktan veya orgun okuyarak askerlikten kacarak memurlugu yapabilir miyim
"Bedelli askerlikte temel eğitim yerleri belli oldu. Taslak çalışma hazırlandığı belirtildi. Yapılan çalışmaya göre Burdur, Manisa, Antalya, Sivas, Tokat, Erzincan, Amasya ve Bilecik’teki Piyade ve Topçu Er Eğitim Tugay ve Alay Komutanlıkları planlamaya alındı."
Lisansın bitene kadar evet lisansın bittikten sonra 2 yıl daha yaparsın, sonrasında kaçamazsın ya yüksek lisans yapacaksın ya gideceksin.
Lisansın bitene kadar evet lisansın bittikten sonra 2 yıl daha yaparsın, sonrasında kaçamazsın ya yüksek lisans yapacaksın ya gideceksin.
Hay 21ine yav.

Bana en son bulaşmanda başına gelenleri çabuk unuttun.
Son yazan üye kısmında adını görünce "kesin 21 güne laf etmiştir" diye geldim. Yanıltmadın
Git; git de huzur bulalım biraz![]()
Bana en son bulaşmanda başına gelenleri çabuk unuttun.

Adventute kamp yapacak vaktim yok sıkıntı orada.Bunu bulaşma olarak düşünme yahu.![]()
Samimi söylüyorum bedelli konusu çıktığı günden beri senin kadar 21’i sıkıntı eden yok. Adventure kamp olarak düşün. Eğlenmene bak![]()