Bedelli Askerlik

Keramettin Admin'i 21 gün askerlik mevzusu değil de bölünen iş hayatı (belki özel hayat) gerdi sanırım. Adam yatılı okulda okumuş, 21 gün askerlik sıkıntı olmaz.

samsun-ordu giresun tarafına çıkan olsa ziyaretine gelecektim de bize en yakın tokat diyor :)

Ilk gece yatan icin 2 farkli senaryo mavcud diyorlar

Gece basinda 5 kisiyle uyanmak

Yahud

Sabah yumurta akiyla uyanmak

Yine de siz bilirsiniz :D

Hepsi fasa fiso. İlk gece askerlik yaptığım 150 gün boyunca uyuduğum en huzurlu geceydi. Çok yorgundum 9 da yattım deliksiz 5'e kadar uyudum. Sabahleyin de bir askerin. Koğuşun ışığını açarak naif bir sesle

- Arkadaşlar herkese günaydın hepinize kolay gelsin

sesiyle uyandık. Ranzalara demirle vurma, bağırma vs. yalan.

Hepsi fasa fiso. İlk gece askerlik yaptığım 150 gün boyunca uyuduğum en huzurlu geceydi. Çok yorgundum 9 da yattım deliksiz 5'e kadar uyudum. Sabahleyin de bir askerin. Koğuşun ışığını açarak naif bir sesle

Şu mesajın her satırı, her kelimesi buram buram sallama hikaye kokuyor.

Şu mesajın her satırı, her kelimesi buram buram sallama hikaye kokuyor.
Çoğu doğrudur da horlama sesinden uyuyamayacak olanlar illaki olacaktır :D :D mesela benim yanımdaki ranzada yatan arkadaş öyle bir horluyordu ki birkaç gün zor uyudum.Benim de horladığımı söyleyenler oldu ki sırt üstü yatınca horluyorum sanırım.Yani şimdiden gidecekler kendilerini hazırlasın.Ya erkenden yatağa girsinler ya da kendilerini alıştırsınlar

Çoğu doğrudur da horlama sesinden uyuyamayacak olanlar illaki olacaktır :D :D mesela benim yanımdaki ranzada yatan arkadaş öyle bir horluyordu ki birkaç gün zor uyudum.Benim de horladığımı söyleyenler oldu ki sırt üstü yatınca horluyorum sanırım.Yani şimdiden gidecekler kendilerini hazırlasın.Ya erkenden yatağa girsinler ya da kendilerini alıştırsınlar
Bir hafta Babam ile aynı evde kalsınlar sıkıntı olmaz. Aynı odaya bile gerek yok, evin bir birinden uzak iki odası bile yeterli bu eğitim için.

Renktaşlar okulumda (Lisans) şu anda tek dersim kalmış bulunmakta onu da Bahar 2019'da alacağım. Bedelli askerlik yapmam öğrenciliğime bir sıkıntı çıkartmayacak değil mi? Bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Renktaşlar okulumda (Lisans) şu anda tek dersim kalmış bulunmakta onu da Bahar 2019'da alacağım. Bedelli askerlik yapmam öğrenciliğime bir sıkıntı çıkartmayacak değil mi? Bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Mantıken çıkarmaması lazım da gene de resmi bir ağızdan duymadan insanın içi rahat etmez. Öğrenci işlerine falan bir sorun isterseniz.

Lisedeyken, ranzaya anahtarla vuran hocayı dövüyordum az kalsın.

En sinir bozucu mevzu net o. Manyağın teki de radyoyu açıp mikrofona tutuyordu sabah radyosu ile uyanıyorduk :asd:

En sinir bozucu mevzu net o. Manyağın teki de radyoyu açıp mikrofona tutuyordu sabah radyosu ile uyanıyorduk :asd:

Bana yakın yerlere düşsende görüşsek

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Anahtar gerçekten felaket bir şey. Adi ruh hastası. Sonra bu toplumda nesiller neden hep sorunlu!

Radyo fena değil. Düzgün şarkılarsa çalanlar güzel olmuştur. :)

Geri
Üst Alt