- 26 Aralık 2008
- 9.281
- 10.718
- 2.638
Keramettin Admin'i 21 gün askerlik mevzusu değil de bölünen iş hayatı (belki özel hayat) gerdi sanırım. Adam yatılı okulda okumuş, 21 gün askerlik sıkıntı olmaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Koğuş yat denildi mi yataklara Demir BeyIlk gece uyumayin beyler.
Ilk gece yatan icin 2 farkli senaryo mavcud diyorlarKoğuş yat denildi mi yataklara Demir Beysıkıysa yatma bakayım sen :cool:
Kim diyor bunuIlk gece yatan icin 2 farkli senaryo mavcud diyorlar
Gece basinda 5 kisiyle uyanmak
Yahud
Sabah yumurta akiyla uyanmak
Yine de siz bilirsiniz![]()
Ilk gece yatan icin 2 farkli senaryo mavcud diyorlar
Gece basinda 5 kisiyle uyanmak
Yahud
Sabah yumurta akiyla uyanmak
Yine de siz bilirsiniz![]()
Şu mesajın her satırı, her kelimesi buram buram sallama hikaye kokuyor.Hepsi fasa fiso. İlk gece askerlik yaptığım 150 gün boyunca uyuduğum en huzurlu geceydi. Çok yorgundum 9 da yattım deliksiz 5'e kadar uyudum. Sabahleyin de bir askerin. Koğuşun ışığını açarak naif bir sesle
- Arkadaşlar herkese günaydın hepinize kolay gelsin
sesiyle uyandık. Ranzalara demirle vurma, bağırma vs. yalan.
Şu mesajın her satırı, her kelimesi buram buram sallama hikaye kokuyor.
Naif bir ses kelimesine kadar inanmıştım ama o kelime sonrası esasen başka şeyler yaşandığını hissettim.İster inan ister inanmayın Kenan Bey.
Samsun Çavuş Eğitim Bölüğü.
Çoğu doğrudur da horlama sesinden uyuyamayacak olanlar illaki olacaktırŞu mesajın her satırı, her kelimesi buram buram sallama hikaye kokuyor.
Bir hafta Babam ile aynı evde kalsınlar sıkıntı olmaz. Aynı odaya bile gerek yok, evin bir birinden uzak iki odası bile yeterli bu eğitim için.Çoğu doğrudur da horlama sesinden uyuyamayacak olanlar illaki olacaktır![]()
mesela benim yanımdaki ranzada yatan arkadaş öyle bir horluyordu ki birkaç gün zor uyudum.Benim de horladığımı söyleyenler oldu ki sırt üstü yatınca horluyorum sanırım.Yani şimdiden gidecekler kendilerini hazırlasın.Ya erkenden yatağa girsinler ya da kendilerini alıştırsınlar
Renktaşlar okulumda (Lisans) şu anda tek dersim kalmış bulunmakta onu da Bahar 2019'da alacağım. Bedelli askerlik yapmam öğrenciliğime bir sıkıntı çıkartmayacak değil mi? Bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Eyvallah renktaşMantıken çıkarmaması lazım da gene de resmi bir ağızdan duymadan insanın içi rahat etmez. Öğrenci işlerine falan bir sorun isterseniz.
Lisedeyken, ranzaya anahtarla vuran hocayı dövüyordum az kalsın.Hepsi fasa fiso. İlk gece askerlik yaptığım 150 gün boyunca uyuduğum en huzurlu geceydi. Çok yorgundum 9 da yattım deliksiz 5'e kadar uyudum. Sabahleyin de bir askerin. Koğuşun ışığını açarak naif bir sesle
- Arkadaşlar herkese günaydın hepinize kolay gelsin
sesiyle uyandık. Ranzalara demirle vurma, bağırma vs. yalan.

Lisedeyken, ranzaya anahtarla vuran hocayı dövüyordum az kalsın.
En sinir bozucu mevzu net o. Manyağın teki de radyoyu açıp mikrofona tutuyordu sabah radyosu ile uyanıyorduk![]()
Lisedeyken, ranzaya anahtarla vuran hocayı dövüyordum az kalsın.
En sinir bozucu mevzu net o. Manyağın teki de radyoyu açıp mikrofona tutuyordu sabah radyosu ile uyanıyorduk![]()
İnşallah da oralara yakın bir yer var mı olası birliklerdeBana yakın yerlere düşsende görüşsek
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi