Melih Akan
Berlin Panteri
- 26 Ekim 2009
- 42.146
- 24.858
- 3.198
manisa komando birligi
2.celp
2.celp
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sende efsane bir adamsın ha. Sat komandosu olacam diye yola çıktın Bedelli yapıp geleceksin ?Gerizekalı miyiz olm biz 21 gün ne yürüyüşü ogretecekler
ASUS_Z00AD cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sartlar öyle gerektirdi abi napalim. Şimdi yalnız bırakamiyoruz ana kraliçeyi. Kardeş okuyor o gelecekte ben askere gidecem. Fırsatta iyi yapayim kurtulayım diyorum. Min 2 sene daha askere falan gidemem şu şartlar altında. o süreçte neler yaşayacaz kim bilir. Keşke dememek için yapacam gibi duruyor.Sende efsane bir adamsı ha. Sat komandosu olacam diye yola çıktın Bedelli yapıp geleceksin![]()
Anne her şeyin başında gelir kardeşim işin gırgırındayım ben, biliyorsunda zaten bunu.Sartlar öyle gerektirdi abi napalim. Şimdi yalnız bırakamiyoruz ana kraliçeyi. Kardeş okuyor o gelecekte ben askere gidecem. Fırsatta iyi yapayim kurtulayım diyorum. Min 2 sene daha askere falan gidemem şu şartlar altında. o süreçte neler yaşayacaz kim bilir. Keşke dememek için yapacam gibi duruyor.
Gerizekalı miyiz olm biz 21 gün ne yürüyüşü ogretecekler

Askeriye yemekler korkutuyor beni en çok.
Zehirlenme vakaları catering hizmeti alan birliklerde oldu yalnız...Benim askerlik yaptığım yerde yemekler catering şirketindendi. Gayet temiz pırıl pırıldı. Kalori hesabı bile yapıyorduk. Ama işte bunlar şans.
Bu forumda da hatta bu konuda da var o tiplerden.Üniversite mezunu olup ama uygun adım yürümeyi bilmeyen gerizekalı göreceksin Danyal Bey![]()
Mach3 sensitiveBeyler jilet olarak ne tavsiye edersiniz 17 gün bilfiil sakalları kesmek gerekecek.
Ben de öyle makine foreverHayatımda neredeyse hiç jilet kullanmadım desem. Maksimum 5 falandir oda belki. (Köse değilim)
Beyler jilet olarak ne tavsiye edersiniz 17 gün bilfiil sakalları kesmek gerekecek.