- 18 Temmuz 2009
- 81.992
- 239.493
- 5.263
Onu biliyorum da bedellide uğraşacaklarını pek sanmam.Tabii ki. Asıl olay o ki zaten. Sen o programa bakma zaten. Onca gün boyunca genelde yemin töreni şovuna hazırlayacaklar sizi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onu biliyorum da bedellide uğraşacaklarını pek sanmam.Tabii ki. Asıl olay o ki zaten. Sen o programa bakma zaten. Onca gün boyunca genelde yemin töreni şovuna hazırlayacaklar sizi.
Of korzO değilde normal acemilikte serbest zaman oluyor muydu
Onu biliyorum da bedellide uğraşacaklarını pek sanmam.

O değilde normal acemilikte serbest zaman oluyor muydu
Askerde hırsızlara dikkat edin. Çok var hiç beklemediğiniz adamlar eşyalarınızı çalıp suçu size bile yıkabilir. Yer değiştirme olayı sık olur ama artık hırsızlık ayyuka çıkmış.
keretalar bol bol serbest dersiniz olacak atv izler çekirdek çitlersiniz köftehorlar sizi

Bu şans işi. Temiz iç çamaşırı çorap çok çalınıyordu. Ama para çalındığını hiç görmedim. Öyle ki esas birliğimde koğuş kocaman ve 25 kişi kalırdık. İçi dolu cüzdanı yatağın üstüne öylece bırakır giderdim. Kuruş çalınmadı. Şans işi. İyi insanlar denk gelmiş demek.
Para çalınıyor demedim. Genelde don atlet sigara özellikle kep
Kep gitti gö. gitti diye bir laf vardı.

İlk partiye belki yarısını yaptırırlar ama esas 3 kasımdan sonra gideceklere çeyreğini bile yaptıracaklarını zannetmiyorum. Eğitimi verecek subay-astsubaylar için tam bir angarya.Yarısını bile yapmazlar.
İlk partiye belki yarısını yaptırırlar ama esas 3 kasımdan sonra gideceklere çeyreğini bile yaptıracaklarını zannetmiyorum. Eğitimi verecek subay-astsubaylar için tam bir angarya.

O değilde normal acemilikte serbest zaman oluyor muydu

Yok mesela pazar günü full serbest zaman gözüküyor ondan sordum.Oluyor bütün bölük tuvalete koşarsınız o vakitlerde yapana kadar da biter zaten mola.![]()
Hafta sonu genelde serbest olursunuz cumartesi pazarYok mesela pazar günü full serbest zaman gözüküyor ondan sordum.
Normalde cumartesi-pazar tatildir. Nöbetçi subay-astsubay bulunur sadece. Onlar da arada denetler, ictima alır. Sizin 21 gün olduğundan cumartesine de eğitim koymuşlar.Yok mesela pazar günü full serbest zaman gözüküyor ondan sordum.