Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.087
- 11.260
- 1.588
O zamanlar mi öttü?Boşver sevgili E.T. Sen bir durum yok; kendimle ilgili yorum yapmıştım. Mayıs 2007 güzel ciddi bir dönemdi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O zamanlar mi öttü?Boşver sevgili E.T. Sen bir durum yok; kendimle ilgili yorum yapmıştım. Mayıs 2007 güzel ciddi bir dönemdi.
Sevk, terhis tarihi tuhafima gitti.Kimse yorum yapamadı benim askerlik durum belgesine
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sevk, terhis tarihi tuhafima gitti.
Kimse yorum yapamadı benim askerlik durum belgesine
Acaba Postaci Mustafa mi düzenledi belgeyi?Sayısız hata var. Piyade diyor zma diyor. Ben tank bölüğünde görünüyordum.neyse dahası tarihler hem doğru hem yanlış
Sınıf?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İstersen e-devletten askerlik durumunu gösterir belge çıkarayım.
Hyr
@Keramettin TANRIVERDİŞükür Keramettin yok kaç gündür ortalıkta yerine seni mi koydu anlamadım! Sal beni.
Bu arada askeriyenin dayaktan daha güzel eğitimleri vardır beyler. Bonzai bölüğünde yapmıştım askerliğimi Keşan’da öyle bir ismi vardı bölüğümün. Her gün birisi bonzai içmekten veya yakalatmaktan patlıyordu. Tabur komutanıda bizi içtima alanına tam teçhizat(sırt çantası,silah,yelek,başlık toplam 30-40kg falan ağırlık) toplayım yanaşık düzen eğitimi yaptırdı. Yanaşık düzeni bilenler bilir koş,sürün,uygun adım yürü falan ama bunları teçhizatlı yapınca kolunuzu kaldıramıyorsunuz. 3-4 gün sürdü böyle omuzlarım yara falan olmuştu saat 7.30 dedi mi tüm bölük uyuyorduAllahtan araya girdilerde kaldırdı cezayı yoksa 1 ay sürecekti.
Ben yeni gördüm yav. O dönem dövizle yapanlar 1 ay falan gidiyordu galiba ya da muaf mı oldun nedir
Bana boş yapma.
dikkat et derken tehditte mi bulunuyorsun!?Seni sinirli ve gergin gördüm. Haberin olsun. Dikkat et! Zarar verme kendine.
dikkat et derken tehditte mi bulunuyorsun!?
@Ferit Erdem 6 ay mı yaptın rtaş sonuç olarak?