Serhat Kaya
Parçalı Üye
- 8 Ağustos 2010
- 2.595
- 1.726
- 1.563
Linke gerek yok yav garantilediniz artık, ekimde yasalaşacak işte.
Bunlar kaçak demek
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
revize edip tekrar yazıyorum.Umarım bedelli çıkmadan içimizdeki vatan hayınları askere alınır.
Not: şaka yapıyorum sonra ciddiye alıp açıklama yapanlar oluyor,olmasın.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Devletin genç algısı 27 yaş, bunu bir kaç uygulamada çok net bir şekilde görebiliyoruz. GSS borç silme, sözleşmeli er, PÖH alımı vs gibi. 1 ocak 1992'den önce doğanları kapsayacakmış sanırım. 2 ocak 92'li olduğunu ve bedelli beklediğini düşünseneBence mantık söyle işliyor normal yaş 20-21.
Tıp okuyan adam 24 de mezun olsa 2 sene ertelese Tus kazanmadığını varsayalım. 26 da askere gitmesi yada kaçması gerekir. 25 yaparsan askeriyeye doktor bulamazsın
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
keramettin de askerliği yaptı desenize. darısı yapmayanlara.
Valla ben askerde hiç sıkılmadım, zaman nasıl geçti bilemedim hiçSoğukta az mı nöbetler tuttun,tuttuk be abi değil mi hey gidi. Bunların anısı “ziraat bankasında sıcakta bekledik pff” olacak...
Bankalar klimali.Soğukta az mı nöbetler tuttun,tuttuk be abi değil mi hey gidi. Bunların anısı “ziraat bankasında sıcakta bekledik pff” olacak...
Hani daha sabah 25 yasindaydin?
Hani daha sabah 25 yasindaydin?
eee beddua döner dolaşır sahibini bulur derlerOlan yine @Mustafa Kaya ya oldu, Keramettin askere gitmiyor.