Bedelli Askerlik

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan bedelli askerlikle ilgili konuştu.
Turan, şu ifadeleri kullandı:
''Kulis bilgileri doğru değil gündemimizde sadece OHAL var. AK Parti'nin şimdiye kadar vaat edip de yapmadığı hiçbir düzenleme olmadı. Meclis açıldığı zaman ilk işlerden bir tanesi tabii ki bu olacaktır. Şahsi kanaatim odur ki Ekim gibi gündeme geleceğini ifade etmek istiyorum.''

Edit : Henüz düzenleme üzerinde durulmamış, kulislerde dolanan sadece iddia deniyor.
Yaş 25 bedel 15 gelsin lütfen

Son düzenleme:
En baştan beri söylüyorum; Askerlik profesyonel olmalı. Polis,jandarma gibi. Askerlikle vatan sevgisi ölçülmez.

Bir öğretmen,mühendis,sanatçı,sporcu,mimar hatta çöpçü,temizlikçi bile ülkesine hizmet ediyor zaten.

Savaş durumu olursa ayrı konu ama normal zamanda 3-5 ay gidince büyük vatansever olmuyorsun.

Yazın kenara

yaş 25 bedel 15-16 bin. . .

soru yanlıs
o yüzden pas

ziraat_bankasi_bedelli_askerlik_kredisi_2018_kampanyasi_ve_faiz_oranlari_h48971_9a020.jpg

patates soyup dağın başında tilki nöbeti tutarak vatan sevgisi ölçülmez.
son 5 sene içerisinde, bu görevi gerçekten hakkıyla ifa edenler çok küçük bir azınlıktır.

O bilgi yalanlandı. Meclis açılınca konuşulacak. Az önce açıklama geldi.
Yalanlanmadı aslında. Meclisin nasıl çalıştığını, teklif nedir nasıl yasalaşır falan bilmeyenler ortalığı karıştırmış anladığım kadarıyla. Bu yaş ve rakam mantar gibi yerden bitmiyor, zaten meclis açılınca yasalaşacaktı kimse yarın çıkıyor falan dememişti zaten.

Dediğim gibi en fazla biraz gevşer yaş maksimum 26'ya düşer bedel de 17-18'e falan düşer ama %90 27-20 şeklinde çıkar.

olmaz o iş. keske olsa ama olmaz.

Kuzenlerden biri de bekliyor bedelli, düşük çıkması yararıma olur çünkü yarısını ben karşılayacağım ücretin. İki de bir 20 bin lira diye haber yapmaları boşuna değil, hazırlıyorlar işte insanları, nabız yokluyorlar. Bugünde aynısı oldu, yaş ve rakamlar mabaddan atılmıyor yani.

Geri
Üst Alt