- 6 Şubat 2017
- 11.167
- 29.362
- 1.788
hangi bodrum?![]()
Üçkağıtçı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hangi bodrum?![]()
Yine bilemedin.Bodrum'daydın değil mi? Gün batımı Bodrum'da çok güzel olur güzel bir sofrada. Haber vereceğim geldiğimde.
uzmanlara sonsuz saygım var. askerlik diyolarsa benım için onları yaptıgı askerliktir. afedersin diğerlerinin yaptıgı amelelıktır.ya boşver.
memlekete çalışan genç lazım,savaşı profesyoneller yapsın
Yine bilemedin.
Kol gibi 25 günü bilemedin, şu an en can alıcı kriter.Ulan askerlik yaşını ve bedelini söyledim. Daha ne olsun! Bodrum meselesi de ayak yapıyor Danyal Bey; yemek ısmarlamasın diye. Neyse konuyu dağıtmayalım![]()
parti içinden duyumlar bile senin rakı masası duyumların kadar iyi olmadı be üstad.Üçkağıtçı.Neyse istemiyorum bir şey. Bir daha ben bir şey söylediğimde inanmamazlık yapma yeter
![]()
Korkanlara lafım broaha bi tane dahaya korkacak ne var semih
25 gün NEDİR ULAN
Bu ne saçmalık
Şu 25 gün meselesi TSK için tam angarya. Burdur'daki personel şubeye acıdım vallahi şimdiden.
İstersen bir de domalalım.25 gün tadı tamakta kalır 45 falan yapsınlar onu
Torunlar korkmayın fazla acımaz, 25 günde bişey anlamazsınız ??
Torunlar korkmayın fazla acımaz, 25 günde bişey anlamazsınız ??
Ne diyon ne düşmesiNeden bu kadar şaşırıyorsunuz ki. . . Talep çok fazla. Hazineye sıcak para lazım. Çok belliydi bu kadar düşeceği.
parti içinden duyumlar bile senin rakı masası duyumların kadar iyi olmadı be üstad.
iyide niye korksunlar. bütün işi yapanlar uzmanlar. bana da korkma la diyen arkadaslarım var. adam ot yolmus . izmarit toplamıs. benım de yapmamı istiyo.Korkanlara lafım bro
Ne diyon ne düşmesi
25 gün askere gidiyoruz ama. Saçmalık bu.Yaş düştü, miktar düştü. Onu kastetmiştim.