- 18 Temmuz 2009
- 81.985
- 239.458
- 5.263
Uğur ağabey gençlere ne tavsiye edersin askerlik konusunda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uğur ağabey gençlere ne tavsiye edersin askerlik konusunda
1) Sayılı gün çabuk geçer...Uğur ağabey gençlere ne tavsiye edersin askerlik konusunda
Olmaz . Her hıyara tuz olacak bir hıyar var forumda söz hakkı onundur .1960 doğumlu adam var konuda lütfen sözü ona bırakalım.
18 aydan aşağı yapanları dikkate almayalım1960 doğumlu adam var konuda lütfen sözü ona bırakalım.
1960 doğumlu adam var konuda lütfen sözü ona bırakalım.

işin açıkçası biraz ortam biraz gergin komutanlarım beni çok dövdü seni adam edecez vs diyorlardı döverken ama ben kafaya pek takmadığım için çabuk geçti askerlik diyebilirim.Uğur ağabey gençlere ne tavsiye edersin askerlik konusunda
Evet dedem anlatırmış siz de asker misiniz biz 4 sene yaptık atımı kendim getirmiştim diye rahmetli süvariydi18 aydan aşağı yapanları dikkate almayalım![]()
işin açıkçası biraz ortam biraz gergin komutanlarım beni çok dövdü seni adam edecez vs diyorlardı döverken ama ben kafaya pek takmadığım için çabuk geçti askerlik diyebilirim.
Biz...cok sanssiz bir nesiliz hocam, biz o gunleri goremedik, biiiiiiiz malazgirtlerden prevnelerden adalardan, modalardan gelmis bir nesilin evlatlariyizEvet dedem anlatırmış siz de asker misiniz biz 4 sene yaptık atımı kendim getirmiştim diye rahmetli süvariydi![]()
10 saat kitlerler dimiNeyse beyler o dediklerinin bir tanesini bile yapamazlar acemi askere 8 saat nöbet falan işi yalan.
Alavare dalavare kürt mehmet nöbete diye atasözümüz var
Dövdü derken nası yani sevgili abim.işin açıkçası biraz ortam biraz gergin komutanlarım beni çok dövdü seni adam edecez vs diyorlardı döverken ama ben kafaya pek takmadığım için çabuk geçti askerlik diyebilirim.
Dövdü derken nası yani sevgili abim.
Kafanı duvara mı surttu
Basit bi tokat mı
Biraz açsana dayağı. Gidecek olanlar ona göre hazırlık yapsın.
ASUS_Z00AD cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bedelli olacaksa onlarda yapar, sıkıntı yok.kadınların da askere alınması gerekliliği ile ilgili fikirlerinizi sorsam?
Ankara/MaraşNerede yapmistiniz abi
Bedelli olacaksa onlarda yapar, sıkıntı yok.
Walla orta çok iyiydi, kızmayın