Bedelli Askerlik

Bunlar ne anlama geliyor acaba. İçim karardı anasını satıyım.Bu yaştan sonra askere gideceğim aklıma gelmezdi.

Eğitim türleri. Tek er muharebe savaşa uygun eğitimler teorik ve pratik. Yanaşık düzende yat,kalk,sürün vs. Birliğe ve komutana göre değişir bu eğitimler. Benim komutanlar sıkıntılıydı öptüler biraz. Sizde olmaz diye düşünüyorum.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Puahahahahaaa ulan Cumartesi'ye temel beden eğitimi yazmışlar.İn cin top oynuyor hafta sonu.Kimin umrunda olur.Millet gazinoda tv izliyor o vakitlerde.İzin alanlar da futbol,basketbol,voleybol falan oynuyor

Yanaşık düzen en sevdiğim insana kendini gerizekalı gibi hissettiren hareketler bütünü :asd:

Yalan büyük ihtimalle yemin törenine en az 1 hafta çalıştırırlar, bu programda yemin törenine hazırlığa zaman yok ?

Puahahahahaaa ulan Cumartesi'ye temel beden eğitimi yazmışlar.İn cin top oynuyor hafta sonu.Kimin umrunda olur.Millet gazinoda tv izliyor o vakitlerde.İzin alanlar da futbol,basketbol,voleybol falan oynuyor

Normal eğitim programıda öyle ondan yazmışlardır.

Giderken yanınızda bol bol 1₺ götürün unutmayın renktaşlarım.

Bir de jandarma ne alaka, seneye tamamen profesyonel oluyor. Büyük ihtimalle jandarma er acemiliğini copy paste yapmışlar.

Bir de jandarma ne alaka, seneye tamamen profesyonel oluyor. Büyük ihtimalle jandarma er acemiliğini copy paste yapmışlar.

Normalde jandarmaya vermeyeceklermiş ama birlik yetmediğinden verilmiş. Ondan dolayı yazıyordur.

Habire sıcak çikolata alırdım makineden :D 1 tl nin yanında ufak bozukluklar da götürün makineden çay kahve almak için

Gerçekten çok önemli yav. İstanbul’da acemilikte su bulamıyorduk pek kola içiyorduk. O da otomatlardan alınıyordu 1₺ ile.

Gerçekten çok önemli yav. İstanbul’da acemilikte su bulamıyorduk pek kola içiyorduk. O da otomatlardan alınıyordu 1₺ ile.

Ben acemilikte suyu kolisiyle alıyordum kantine gelince :D :D bulunmuyordu başka zaman ne yapayım.Alıp dolaba koyuyordum.Çalınma olayı da zaten olmuyordu herkes kısa dönem olduğu için

Geri
Üst Alt