- 18 Temmuz 2009
- 81.992
- 239.490
- 5.263
18inde başlıyor 5inde bitiyor pardon. 5inin sabahı salacaklar işte 4ü son.17 gün nasıl oluyor yav? 2 önce 2 sonra mı?
Sen nerdesin bu arada?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
18inde başlıyor 5inde bitiyor pardon. 5inin sabahı salacaklar işte 4ü son.17 gün nasıl oluyor yav? 2 önce 2 sonra mı?
Sen nerdesin bu arada?
Traş olayı canımı sıkıyor bakalım.

Ben kasım sonrası gideceğim şu ara gidemem o yüzden parayı 29 eylülde yatıracağım.17 gün nasıl oluyor yav? 2 önce 2 sonra mı?
Sen nerdesin bu arada?
Bunlar ne anlama geliyor acaba. İçim karardı anasını satıyım.Bu yaştan sonra askere gideceğim aklıma gelmezdi.
18inde başlıyor 5inde bitiyor pardon. 5inin sabahı salacaklar işte 4ü son.
8-27 olur.Ben 15 ile 5'i ta da 6 sanıyordum. Bizimki 8-25 Ekim mi olacak o halde? 6-27 sanıyordum

Puahahahahaaa ulan Cumartesi'ye temel beden eğitimi yazmışlar.İn cin top oynuyor hafta sonu.Kimin umrunda olur.Millet gazinoda tv izliyor o vakitlerde.İzin alanlar da futbol,basketbol,voleybol falan oynuyor
Birşey olmazBunlar ne anlama geliyor acaba. İçim karardı anasını satıyım.Bu yaştan sonra askere gideceğim aklıma gelmezdi.
Ben bahriyeliyim kardeşim yüzmem lazım![]()
Bir de jandarma ne alaka, seneye tamamen profesyonel oluyor. Büyük ihtimalle jandarma er acemiliğini copy paste yapmışlar.
Habire sıcak çikolata alırdım makinedenGiderken yanınızda bol bol 1₺ götürün unutmayın renktaşlarım.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Habire sıcak çikolata alırdım makineden1 tl nin yanında ufak bozukluklar da götürün makineden çay kahve almak için
Ben acemilikte suyu kolisiyle alıyordum kantine gelinceGerçekten çok önemli yav. İstanbul’da acemilikte su bulamıyorduk pek kola içiyorduk. O da otomatlardan alınıyordu 1₺ ile.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dostum yol izninlen beraber sevk tarihinden itibaren askersin teslim olsan olmasanda şafak atar.17 gün nasıl oluyor yav? 2 önce 2 sonra mı?
Sen nerdesin bu arada?