Bedelli Askerlik

91’den önce doğanlar 3 aşı oluyor sonra doğanlar 2 aşı :D

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tetenoz ve menenjit
Ayrıca 91 den önce doğanlara kızamık aşısı çakıyolar
e8000d5b2f6673eb18d616a9a393f8ad.jpg

LG-H990 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Renktaşlar yanaşık düzen eğitiminde ''gerizekalı mıyız la biz'' duygusuna kapılacaksınız. Merak etmeyin normal o. Yüksek sesle marş söylerken veya komutu tekrarlarken fazla coşmayın sesiniz gider. İlk gidenleri biraz fazla ezeceklerini daha doğrusu işlerini düzgün yapacaklarını düşünüyorum.

Bu arada halk arasında sıkıntılı yer diyorlarsa bilin ki orada hakkaten askerlik yapılılyordur. Sıkıntılı komutan denilen kişiler genelde işini tam yapan disiplinli askerlerdir. Siz de emirlere uyarsanız neresi olursa olsun sıkıntı çekmezsiniz. Ha istisnalar var mıdır vardır. İstisnaya denk gelmezsiniz umarım.

İskenderun Deniz Üs.

Bilen eden var mı? Nasıldır oralar?

İskenderun Deniz Üs Komutanlığı daha önce terör saldırısına uğramış ve 6 şehit vermiş bir yer.Gerçi üzerinden çok uzun zaman geçti.Amanosları da büyük oranda temizlediler ama yine de bahriyeliyiz diyip salmayın,uyanık olun.Çarşı verirler mi bilmiyorum ama verirlerse de gözleriniz açık olsun.Herkes sağ salim gitsin gelsin

Hüseyin Bey; silahı çıkarıp Ömer Bey’in beyninin ortasına sıksaydın daha iyi olurdu :asd:

Ömer Bey korkmayın. Terör ülkenin en büyük sorunudur. 81 ilde terör sorunu var. Meclis’e askerliği çıkan insan göbek atar değil mi? Bu ülkede Meclis bombalandı. O yüzden canınızı sıkmayın. Ayrıca 6 kişinin şehit olduğu yer sizin gideceğiniz yer değil. O biraz merkezden uzak. Sanırım siz tam merkezde otoyol kenarında askerlik yapacaksınız. Şöyle 6-12 ay askerlik yapacak olsaydınız ziyaretinize gelirdim de 21 gün çok az. Ben sizi görmek için karar versem terhis olursunuz evinize gider askerliği unutursunuz ancak gelirim :D

Geri
Üst Alt