Bedelli Askerlik

Allahım yarabbim ya.

Güneydoğuda görülecek yer kalmadı asker dönüşü gezdim her görülesi yeri. Senin gül cemalini göreceğim diye gördüğüm yerleri bir daha gezecek halim yok. Gezeceğim doğuanadolu'yu (belki doğu karadenizden de başlayabilirim) oradan salacam kendimi güneye doğru ve hatay'a geleceğim işte. Bunu anlamak maksimum ne kadar zor olabilir ki ?

6-7 bilemedin 10 günlük bir plan işte. Hayatında hiç mi arabaya atlayıp plansızca bir kaç hafta bir yerlere gitmedin ? Denemeni öneririm, çok güzel kafa dağıtırsın hem de memlekini gezmiş olursun.

Maalesef işe başladıktan sonra vaktim olmadı. En son bu sene tatilde 2500 km yaptım; kaybolmuştum. Dediğin gibi keyifliydi.

Ama ben senin gibi kiraları toplayıp uzunca tatile çıkacak vaktim yok

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Konumuz hayat bilgisi seviyesinde “şehirlerimiz” olduğu için bundan bahsediyoruz. :asd:

istersen coğrafi konum, matematik konum, özel konum, iklimler, atmosfer, yer küre... aklına gelecek her alanda sana artistlik yapabilirim.

Benim işim jeopolitikayla ilgili. Kafadan küçük bir sapmayla avrupa-asya(özellikle asya pasifik) ve kuzey amerika haritasını çizebilirim, afrika ve güney amerikada çok hata yapabiliyorum.

Salt olarak coğrafyaya ilgim yok.

Maalesef işe başladıktan sonra vaktim olmadı. En son bu sene tatilde 2500 km yaptım; kaybolmuştum. Dediğin gibi keyifliydi.

Ama ben senin gibi kiraları toplayıp uzunca tatile çıkacak vaktim yok

Vaktin yok değil, paran yok işte bildiğin fakirsin.

Bugünde kendimizi övdük çok şükür. Başlığı kirlettiğimiz için üzgünüm, lakin görüldüğü üzere sorumlusu MK'dır. Konu dışına çıktığım son mesajdı.

Benim işim jeopolitikayla ilgili. Kafadan küçük bir sapmayla avrupa-asya(özellikle asya pasifik) ve kuzey amerika haritasını çizebilirim, afrika ve güney amerikada çok hata yapabiliyorum.

Salt olarak coğrafyaya ilgim yok.

Ben de Avrupa haritasını çizilebiliyordum. Avrupa Siyasi Tarihi görmüştük üniversitede. Hocamız manyak gibi harita çizdirirdi bize. Sınavda bile çizdirmişti.

Vaktin yok değil, paran yok işte bildiğin fakirsin.

Vaktim olmadığında param oluyor

Vaktim olsa param olmaz...

Sistem acımasız ve bir o kadar şerefsiz. Evet fakirim. Çünkü hayatın keyfini çıkarak zamanım yok! Zevk fakiriyiz!

Konumuz hayat bilgisi seviyesinde “şehirlerimiz” olduğu için bundan bahsediyoruz. :asd:

istersen coğrafi konum, matematik konum, özel konum, iklimler, atmosfer, yer küre... aklına gelecek her alanda sana artistlik yapabilirim.

Kafa açma.

Vaktim olmadığında param oluyor

Vaktim olsa param olmaz...

Sistem acımasız ve bir o kadar şerefsiz. Evet fakirim. Çünkü hayatın keyfini çıkarak zamanım yok! Zevk fakiriyiz!

Keramettinin felsefi bir başlığı vardı, git orada içini dök okuyalım dolmuşsun belli ki. Başlığın adını hatırlamıyorum da bu konular konuşuluyordu.

Bu arada kendini övme, insanlara fakir demem falan tamamen takılma amaçlı bazılarınız ciddiye alıyor da yazayım dedim. MK ile öyle bir diyaloğumuz var kırdığımı falan düşünmeyin yani.

Bu arada kendini övme, insanlara fakir demem falan tamamen takılma amaçlı bazılarınız ciddiye alıyor da yazayım dedim. MK ile öyle bir diyaloğumuz var kırdığımı falan düşünmeyin yani.

Evet ben ben hayatım boyunca lüks bir arabaya binmedim. Marslaner abim sayesinde “lüks” bir araca binecektim. Maalesef ertelendi. Fakir bir insan hayalleri bir süre daha beklemek zorunda.

Keramettinin felsefi bir başlığı vardı, git orada içini dök okuyalım dolmuşsun belli ki. Başlığın adını hatırlamıyorum da bu konular konuşuluyordu.

Bu ne

Kafa açma

Uza

Sg

Gibi iki kelimeyi geçmeyen postlar atan adamın felsefe başlığı olması çok ironik olmuş.

Mention bildirimleri calismiyor galiba tesadufen denk geldim.
Karsa bizim burdan arac bile yok ki ben zaten batmanda degilim istanbula gectim.
Mehmet abinin yolu batmana dusmez ztn ne işi var :D

Ben seni Karslı sanıyordum. Batman nereden çıktı! Kusura bakma rahatsız ettim. :D

Geri
Üst Alt