Bedelli Askerlik

Neler yapılıyor bi yazsana
Parayı yatırdın dekontla şubeye mi gidiyon

ASUS_Z00AD cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
EVET AMME HİZMETİDİR.

1. BANKANDAN 15 BİN TL ÇEK, ÖNCEDEN ŞUBEYİ ARA PARANI AYIRT YOKSA BANKADA PARA OLMAYABİLİR.

2. Önemli husus : O dekontta ıslak imza olacak, şube bilgisi kaşesi olacak ve tahsil edilmiştir kaşesi olacak. Tahsil edilmiştir kaşesi olmazsa kabul etmiyorlar. 3 dekont olacak 3ünde de imza ve kaşe olacak, dekontta isim, telefon, doğum tarihi, tc no, bedelli parasıdır vs bilgileri olacak.

3. 2 adet e-devlet çıktısı artı 3 adet dekontu yanına alıp şubeye gideceksin, gitmeden edevlet üzerinden randevu al şubeden, işin kolaylaşır.

4. Okul üzerinden tecilin varsa oraya dilekçe yollanıp gelecek yoksa komutanın keyfine göre işin biter.

Bi sonraki postunda yazmışın yine de söyleyim lisanstan sonra tecil için aile hekiminden rapor almıştım.Senin dediğine göre tekrar aile hekimine gitmeye gerek yok en azından başvuru öncesi için
Beni yollamadılar arkadaşı da yollamamışlardı.

Bi sonraki postunda yazmışın yine de söyleyim lisanstan sonra tecil için aile hekiminden rapor almıştım.Senin dediğine göre tekrar aile hekimine gitmeye gerek yok en azından başvuru öncesi için

Gerek yok tecilden sonra gittiysen bitti sağlık muayenesi.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ben de bunu yazacaktim boyle birsey varmi diye zira bende boyle bisi duydum ahbob.
Bir de randevu olayı var.Randevu almadan gitmemek gerekiyormuş.Arkadaş bugün işlerini halletmiş,şube dolup taşıyormuş randevu almayanları en sona atıyorlarmış.Hatta randevun olmasına rağmen yetişmeme durumu varmış.Randevu alıp sabah erkenden şubeye gitmek şart

Bir de randevu olayı var.Randevu almadan gitmemek gerekiyormuş.Arkadaş bugün işlerini halletmiş,şube dolup taşıyormuş randevu almayanları en sona atıyorlarmış.Hatta randevun olmasına rağmen yetişmeme durumu varmış.Randevu alıp sabah erkenden şubeye gitmek şart
Ya boş şubeyi bulmak marifet onda.

Her ilçeye bakan heriflerin olduğu şubeye gitmek ahmaklık.

Bende de tek randevulu bendim ha bekleyen 3-5 kişi vardı ama sadece onların önüne geçtim.

Bedelini 6 ay yaparak ödedik diyen babayigitler layk butonunda bulusuyoruz

Geri
Üst Alt