- 26 Kasım 2012
- 185.603
- 258.294
- 5.998
vala bilmiyorum ben bahsettiğin seyi
Don mavi miydi?
ASUS_Z00AD cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
mavi de vardir elbet 50 kisi diorum ahbab
ney ise
boyle biseydi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
vala bilmiyorum ben bahsettiğin seyi
Don mavi miydi?
alla halla
bize ozel biseydi heral
biz dedigim de 50 kusur donlu herif
EVET AMME HİZMETİDİR.Neler yapılıyor bi yazsana
Parayı yatırdın dekontla şubeye mi gidiyon
Hala unutamadığına göre iz de bırakmış, çok üzücü.Seni tezgaha getirmişler gibi renktaş.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Don mualla halla
bize ozel biseydi heral
biz dedigim de 50 kusur donlu herif
Watan hayinliği yapılıyor devrem.
Bi sonraki postunda yazmışın yine de söyleyim lisanstan sonra tecil için aile hekiminden rapor almıştım.Senin dediğine göre tekrar aile hekimine gitmeye gerek yok en azından başvuru öncesi içinHiç yoklama yaptırmadıysan doktora görünmek gerekecektir.
Yani fosil ahbabımBiz mi gidelim bu şafaktan sonra alt devre.
Beni yollamadılar arkadaşı da yollamamışlardı.Bi sonraki postunda yazmışın yine de söyleyim lisanstan sonra tecil için aile hekiminden rapor almıştım.Senin dediğine göre tekrar aile hekimine gitmeye gerek yok en azından başvuru öncesi için
Bi sonraki postunda yazmışın yine de söyleyim lisanstan sonra tecil için aile hekiminden rapor almıştım.Senin dediğine göre tekrar aile hekimine gitmeye gerek yok en azından başvuru öncesi için
4. Okul üzerinden tecilin varsa oraya dilekçe yollanıp gelecek yoksa komutanın keyfine göre işin biter.
Bir de randevu olayı var.Randevu almadan gitmemek gerekiyormuş.Arkadaş bugün işlerini halletmiş,şube dolup taşıyormuş randevu almayanları en sona atıyorlarmış.Hatta randevun olmasına rağmen yetişmeme durumu varmış.Randevu alıp sabah erkenden şubeye gitmek şartben de bunu yazacaktim boyle birsey varmi diye zira bende boyle bisi duydum ahbob.
Peki üstad bu durumda yoklama işi de otomatik halloluyor o zaman ben öyle anlıyorum.Bu yoklama işinde kafam karışıyor.Gerek yok tecilden sonra gittiysen bitti sağlık muayenesi.
Lisans ya da lisansüstünde öğrenciysen kütüğünün olduğu şubeye yazı gönderiyorlar salın bu adamın tecilini de alalım askere diyebu ne demek
Ya boş şubeyi bulmak marifet onda.Bir de randevu olayı var.Randevu almadan gitmemek gerekiyormuş.Arkadaş bugün işlerini halletmiş,şube dolup taşıyormuş randevu almayanları en sona atıyorlarmış.Hatta randevun olmasına rağmen yetişmeme durumu varmış.Randevu alıp sabah erkenden şubeye gitmek şart
Hayri gibi seni de mi don ile muayene ettiler?Bedelini 6 ay yaparak ödedik diyen babayigitler layk butonunda bulusuyoruz
Adam gibi adam ozledik buyuk baskanı