- 6 Şubat 2017
- 11.167
- 29.360
- 1.788
Samsun 24 kasım herhalde.
Sevk başlangıcı bugün adamın.
Yok temmuzda gidiyor. Çevremde 24 Kasım daha duymadım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Samsun 24 kasım herhalde.
Sevk başlangıcı bugün adamın.
Valla iyi oldu yakıncacık tarih de uzak sayılmazKral yanimiza gelmissin haberimiz yok![]()
Aman abi hemen kaçalımTüfeği araklayıp üstümüze saldırabilir.
371 KD. Bizde samsun içi dağıtım olmuştu. Usta birliğide aynı benim347 KD.
Sen?
Maltepe ve Samsun alacak 24 kasım için iki arkadaşın oralar çıktı.Yok temmuzda gidiyor. Çevremde 24 Kasım daha duymadım.
Takiliyorum reyis 2.sini bitiremedim daha ben
Mersin uniden sonra bunu da terk etcez galiba
Cv muhtesem![]()
371 KD. Bizde samsun içi dağıtım olmuştu. Usta birliğide aynı benim
E5303 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bitirmedin mi sen?
Ben Erzincan dağlarında nöbet tutarken 2-20 nisan tarihlerinde rahat uyuyabilirsiniz arkadaşlar.
20 gün oldu geleli371 mi! Hey maşallah yeni gidip gelmişsindir sen.
Biz dağıtıldık dört bir yana bini aşkın kişi mühimmat bölüklerine dağıtıldı. Hatta Afyon patlamasında da 16 şehit verdik Samsun olarak!
Aynı şeyleri temmuz ayı içinde söyleyebilir miyizBen Erzincan dağlarında nöbet tutarken 2-20 nisan tarihlerinde rahat uyuyabilirsiniz arkadaşlar.
:/Nöbet mi? Size hiçbir şey emanet etmezler Keramettinciğim. Rica ederim gaza gelme.
Ben Erzincan dağlarında nöbet tutarken 2-20 nisan tarihlerinde rahat uyuyabilirsiniz arkadaşlar.
Biter sandim bitmedi
Unity ve jqueryden kaldim son dk
Kac defa anlattim yav neden sasirdin
Ocakta mezun olcam ins
bende öyle duydum, manyak dolu diyorlarEdirne/Keşan. Hayrabolu’da benim devrem yapmıştı orasıda iyi bi yer değil geçmiş olsun.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bende öyle duydum, manyak dolu diyorlar