- 18 Temmuz 2009
- 81.994
- 239.507
- 5.263
Tam da şampiyonun belli olacağı dönem vay arkadaş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
rdm ne lanAynen öyle ama ayırırlar sizi. Komutanlar akıllı adam sever bi de bedelli gidiyorsunuz. Ama rdm komutanlarda var onlar öpebilir. Geçmiş olsun diyeyim karşim.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben Erzincan dağlarında nöbet tutarken 2-20 nisan tarihlerinde rahat uyuyabilirsiniz arkadaşlar.
Emrah adminin 6 aylik gidisinden sonra
Forumun 2.baharini yasayacagi tarih
rdm ne lan
Re-dm
Gelen dmye cevap vermek manasinda
Cok kotuydu yav![]()
rdm ne lan
Yaşayacağı en acı sürprizlerden olabilirSöylemeyeyim sürprizi kaçar. Gidince görürsün.
Şaka bir yana hakikaten nöbet falan tutturmazlar. Biz neredeyse 1,5 ay boyunca tutmadık. En fazla koğuş nöbeti tutarsınız.
Koğuş yine iyi tuvalet nöbeti tutarız.
kütahya 4 ocak 2020 çıkmışo zamana kadar dünyaya bişey olmazsa gideriz artık
Yok yahu abartmayın. Öyle bir nöbet sistemi yok. Tuvalet bile temizletmezler. Samsun ve Çatalca'da yaptım askerliğimi hiçbir şekilde temizlik yapmadık. Sabahları mıntıka temizliği dışında. O da tıraş. . .
yalnız ekşide dahi 1 tane tekirdağ a gidecek görmedim. bi beni gönderiyorlar sanırım.
Dalgasına yazmıştım yav asker değiliz ne nöbeti vereceklerŞaka bir yana hakikaten nöbet falan tutturmazlar. Biz neredeyse 1,5 ay boyunca tutmadık. En fazla koğuş nöbeti tutarsınız.
kütahya 4 ocak 2020 çıkmışo zamana kadar dünyaya bişey olmazsa gideriz artık
Yok yahu abartmayın. Öyle bir nöbet sistemi yok. Tuvalet bile temizletmezler. Samsun ve Çatalca'da yaptım askerliğimi hiçbir şekilde temizlik yapmadık. Sabahları mıntıka temizliği dışında. O da tıraş. . .
Söylemeyeyim sürprizi kaçar. Gidince görürsün.