- 18 Temmuz 2009
- 81.994
- 239.507
- 5.263
Oha yakütahya 4 ocak 2020 çıkmışo zamana kadar dünyaya bişey olmazsa gideriz artık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oha yakütahya 4 ocak 2020 çıkmışo zamana kadar dünyaya bişey olmazsa gideriz artık
Temizletmişler ilk 3 celbe. Mıntıka bölgelerini ayırıp döndüre döndüre yaptırmışlar.Yok yahu abartmayın. Öyle bir nöbet sistemi yok. Tuvalet bile temizletmezler. Samsun ve Çatalca'da yaptım askerliğimi hiçbir şekilde temizlik yapmadık. Sabahları mıntıka temizliği dışında. O da tıraş. . .
Saçmalamayalım tabii ki var. Geçen bedellide giden arkadaşım gece aramıştı tuvalet nöbetinden. Gece tuvalete kalkan düşmesin diye nöbet tutturulur. Zaten senin askerliği yaptığından hep şüpheliydim.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
RDM çok keyifli bir yer gerçekten. Komutana küfür ettiğini düşün ve sana bir şey olmuyor.
Hshshsshshsh wc nobetimi
Nasil yav dusmelerini nasil engelliyorsun anlayamaidm
Saçmalamayalım tabii ki var. Geçen bedellide giden arkadaşım gece aramıştı tuvalet nöbetinden. Gece tuvalete kalkan düşmesin diye nöbet tutturulur. Zaten senin askerliği yaptığından hep şüpheliydim.
Kim bana tuvalet nöbeti tutturabilir allah aşkına kendinize geliniz.
Temizletmişler ilk 3 celbe. Mıntıka bölgelerini ayırıp döndüre döndüre yaptırmışlar.
Şimdi adam tuvalete kalkıyorya uykulu uykulu bi yere çarpar, ayağı kayar düşer falan diye göz kulak oluyorsun kendince.
@tsk
Hahahahahh askere gitsem kafayi yerim net
Rdm askerden bahsediyorum ben merkezini demiyorum????
Hahahahahh askere gitsem kafayi yerim net
Kafayı yememis halin bu mu sizo dostum?Hahahahahh askere gitsem kafayi yerim net
Kafayı yememis halin bu mu sizo dostum?
Bir git Allahını seversen laflara bak yav.Mart ayı mevsim olarak çok da iyi değildir. Hele orası Erzincan. Kork aprilin beşinden öküzü ayırır eşinden diye bir söz vardır unutma.
Demek seninle özel olarak ilgilenmek istiyorlar.yalnız ekşide dahi 1 tane tekirdağ a gidecek görmedim. bi beni gönderiyorlar sanırım.