Bedelli Askerlik

Yok yahu abartmayın. Öyle bir nöbet sistemi yok. Tuvalet bile temizletmezler. Samsun ve Çatalca'da yaptım askerliğimi hiçbir şekilde temizlik yapmadık. Sabahları mıntıka temizliği dışında. O da tıraş. . .
Temizletmişler ilk 3 celbe. Mıntıka bölgelerini ayırıp döndüre döndüre yaptırmışlar.

Saçmalamayalım tabii ki var. Geçen bedellide giden arkadaşım gece aramıştı tuvalet nöbetinden. Gece tuvalete kalkan düşmesin diye nöbet tutturulur. Zaten senin askerliği yaptığından hep şüpheliydim.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hshshsshshsh wc nobetimi
Nasil yav dusmelerini nasil engelliyorsun anlayamaidm

Hshshsshshsh wc nobetimi
Nasil yav dusmelerini nasil engelliyorsun anlayamaidm

Şimdi adam tuvalete kalkıyorya uykulu uykulu bi yere çarpar, ayağı kayar düşer falan diye göz kulak oluyorsun kendince.

Saçmalamayalım tabii ki var. Geçen bedellide giden arkadaşım gece aramıştı tuvalet nöbetinden. Gece tuvalete kalkan düşmesin diye nöbet tutturulur. Zaten senin askerliği yaptığından hep şüpheliydim.

Kim bana tuvalet nöbeti tutturabilir allah aşkına kendinize geliniz. Varsa da bana denk gelmedi. Görmedim. Ciddiyim görmedim.

@tsk

Emrah Bey esas birliğimde sıcacık ortamda çok az nöbetle keyifli bir askerlik yapmış olmam, günde en az 9 saat uyumam sizi kudurtsa da bu böyle. Düşünsene kar topu oyun oynardım sadece. Kar keyifti.

Rdm askerden bahsediyorum ben merkezini demiyorum????

RDM merkezinin önünden geçtim yemin ederim öyle bir ortamı Prison Break dizisinin deliler koğuşunda görmüştüm. Facia gerçekten. Çok vahim bir ortam.

Herkese tek tek hayırlı olsun.

Burdur'a düşen varsa ve kış aylarında gidiyorsa; soğuk. Gerçekten fazla soğuk.

Geri
Üst Alt