- 29 Haziran 2015
- 34.736
- 28.299
- 2.083
Ben de tek yapacam Muğla'nın dağlarında ?Tek başına mı yapacakmışillaki vardır giden oraya yav
araştırınca çıkar birileri
ALP-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben de tek yapacam Muğla'nın dağlarında ?Tek başına mı yapacakmışillaki vardır giden oraya yav
araştırınca çıkar birileri
ALP-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Demek sana da özel muamele yapilacak.Ben de tek yapacam Muğla'nın dağlarında ?
Askerlik şubesinde atar mı yaptın anlamadım ki. Sana özel muamele çekmişleryok yaw 90 küsür sayfa eksiye baktım 1 tane tekirdağ hayrabolu yok. çorlu var ama bikaç tane.
sürüldük mü nedir anlamadım.
Ankara ayazı yemediğin belli. Erzurumlu adamın çenesini titretir.Ama öyle bir şey var. İzmir soğuğu da meşhurdur. Dize kadar kar varken Ankara'da İzmir'e geçtiğimde dişlerim titremişti. Keza Hatay'da üşüdüğüm kadar Ankara'da üşümem. Bu nem meselesi. İliklerine kadar hissedersin nemi. Ama kurak bölgede giyindin mi soğuğu engellersin.
Ama öyle bir şey var. İzmir soğuğu da meşhurdur. Dize kadar kar varken Ankara'da İzmir'e geçtiğimde dişlerim titremişti. Keza Hatay'da üşüdüğüm kadar Ankara'da üşümem. Bu nem meselesi. İliklerine kadar hissedersin nemi. Ama kurak bölgede giyindin mi soğuğu engellersin.
Sebep hava geçişine adaptasyon bence.
Ülkedeki en pis hava İstanbul'dadır mesela ama uçlarda olmaz hiç. Diğer tarafta İç anadolu soğuğuna alışana Ege soğuğu farklı geliyor vs vs
Ankara ayazı yemediğin belli. Erzurumlu adamın çenesini titretir.
Muş'un soğuğuda çok seksi idi. Kulak memem bildiğin donmuştu, sertçe aşağı çeksem buz gibi kırılabilirdi o derece.10yil evvel anitkabire ziyarete gelmistim kis ayinda
Götumuz donmustu
Facaniz yiyorsa Karadenize gelin.

Muş'un soğuğuda çok seksi idi. Kulak memem bildiğin donmuştu, sertçe aşağı çeksem buz gibi kırılabilirdi o derece.
Sinop, söyle güzel bir Rusya sogugu oh mis.Hangi ile , bölgeye gelelim karadeniz ayrı bir ülke gibi batı , orta ve doğu karadeniz olarak 3 tarafı da acayip farklı![]()
Sinop, söyle güzel bir Rusya sogugu oh mis.
Ankara ayazı yemediğin belli. Erzurumlu adamın çenesini titretir.
İzmirliyim, çok uzun zamandır Ankarada yaşıyorum ve katılmıyorum.6 sene yaşadım. -30'u gördüm. İyice giyinince üşümüyorsun. Misal vücudun ateş gibiyken göz bebeğin donabiliyor. Ama üşütmüyor, titretmiyor. İzmir'de eldivenle bile elim üşümüştü.
İzmirliyim, çok uzun zamandır Ankarada yaşıyorum ve katılmıyorum.

Direk deniz yolu ile ayarlariz.Bizi ısıtacak Ruslar var mı peki ?
Direk deniz yolu ile ayarlariz.

İzmirliyim, çok uzun zamandır Ankarada yaşıyorum ve katılmıyorum.
Tartışmıyoruz ki zaten benim dediğim doğru senin ki yanlış.Bunlar görece şeyler. Ben üşüyorum ve tartışmak istemiyorum.
Bu arada sen Eskişehirli değil miydin abi?