Bedelli Askerlik

Mahir haksiz oldugunu anlayinca yine konuyu degistirme taktigine basvuruyor anlasilan.

Doguda gitmedigim sehir kalmadi
Batida izmir istanbul ve mersinde yasadim bir siralama yapacak olursam deneyimledigim en soguk havalar
Bingol
Van
Bitlis
Ankara
Batman/Diyarbakir
Mardin/Urfa/Antep/Adiyaman/adana
Istanbul
Bursa
Mersin
....
...
...
...
..
Izmir soguk fln degil :d

Batida izmir istanbul ve izmirde yasadim bir siralama yapacak olursam deneyimledigim en soguk havalar
Bingol
Van
Bitlis
Ankara
Batman/Diyarbakir
Mardin/Urfa/Antep/Adiyaman
Istanbul
Mersin
....
...
...
...
..
Yav siz ne bakiyorsunuz Mahire.
Soguk demesinin anlami esittir yeteri kadar icmemistim üsüdüm.

Batida izmir istanbul ve mersinde yasadim bir siralama yapacak olursam deneyimledigim en soguk havalar
Bingol
Van
Bitlis
Ankara
Batman/Diyarbakir
Istanbul
Bursa
Mersin
....
...
...
...
..

Adana'ya soğuk diyen bünye İzmir'e soğuk demiyor.

İzmir soğuğu hakkında söylemek istediğin bir çift lafın vardır sanırım. @Serkan Şafak

DORTYOL J.KOMD.TB.K.LIGI çıktı araştırayım dedim paylaşım yapan sayısı 10 kişiyi bile bulmuyor :D

Adana'ya soğuk diyen bünye İzmir'e soğuk demiyor.

İzmir soğuğu hakkında söylemek istediğin bir çift lafın vardır sanırım. @Serkan Şafak
Ben söyleyeyim, İzmirin havası orospu gibidir sıcak gibi gözükür ama aslında soğuktur.

Nem tabiki soğukluğu hissetme konusunda önemli bir faktör ama kalkıp da Türkiyenin en soğuk illeri konuşulurken İzmir soğuktur denmez, bizim davamız; bizim kavgamız bu.

edit: bahsi geçen kelime küfür değildir arkadaşlar baştan söyleyeyim de küfür etmişim gibi olmasın.

Ben söyleyeyim, İzmirin havası orospu gibidir sıcak gibi gözükür ama aslında soğuktur.

Nem tabiki soğukluğu hissetme konusunda önemli bir faktör ama kalkıp da Türkiyenin en soğuk illeri konuşulurken İzmir soğuktur denmez, bizim davamız; bizim kavgamız bu.
Üstad yine sana ters gidiyor ters yapiyor.
Numarasi var bende, arayayim mi?

Seni bu kutlu davanda destekliyorum ama biz burada İzmir Ankara'dan soğuktur demiyoruz. Hissedilen sıcaklık denen bir şey var. Bir rüzgar eserdi kanım donardı. Düşündüm de ben İzmir'e hep kışın gitmişim!

Bingol
Van
Bitlis
Ankara
Batman/Diyarbakir
Istanbul
Bursa
Mersin
....
...
...
...
..
Bizim acemilikten arkadaş Çaldıran'a düşmüştü, her akşam - 25 - 30 bildiğin ayaz. Biz Van gölü kenarındaydık çok aşırı soğuk görmedik ama ayaz yapınca akşam 8-9 da bile dışarıda 5 dakika durulmuyodu. Nöbete giderken de ne var ne yok giymen lazımdı. Elektrikli ısıtıcı oluyordu da kurtarıyordun. O da olmasa mabadın donar 2 saatte

ALP-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

edit: bahsi geçen kelime küfür değildir arkadaşlar baştan söyleyeyim de küfür etmişim gibi olmasın.

Şunu söylemeden de edemeyeceğim asıl Ankara'nın havası söylediğin türdedir. Öğlen hava açıkken uyuyakalmıştım. İki saat sonra uyandığımda kar yağmış ve tutmuş olduğunu görmüştüm.

Güzel bir köy tavuğum var müsadenizle onu haşlayacağım, suyuna da bulgur pilavı yapacağım. Ha tabi yalancı işkembe çorbası yapıp kendimi şımartmayı da ihmal etmeyeceğim.

İyi forumlar.

Geri
Üst Alt