Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.087
- 11.260
- 1.588
Mahir haksiz oldugunu anlayinca yine konuyu degistirme taktigine basvuruyor anlasilan.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav siz ne bakiyorsunuz Mahire.Doguda gitmedigim sehir kalmadi
Batida izmir istanbul ve izmirde yasadim bir siralama yapacak olursam deneyimledigim en soguk havalar
Bingol
Van
Bitlis
Ankara
Batman/Diyarbakir
Mardin/Urfa/Antep/Adiyaman
Istanbul
Mersin
....
...
...
...
..
Izmir soguk fln degil :d
Yav siz ne bakiyorsunuz Mahire.
Soguk demesinin anlami esittir yeteri kadar icmemistim üsüdüm.
En iyisini yapmissin benim de yok say listemde kendisi.Yanlista israr en nefret ettigim seydir.
Engelledim
Hemşeri olmamız beni sevindiriyorİzmirliyim, çok uzun zamandır Ankarada yaşıyorum ve katılmıyorum.
Doguda gitmedigim sehir kalmadi
Batida izmir istanbul ve mersinde yasadim bir siralama yapacak olursam deneyimledigim en soguk havalar
Bingol
Van
Bitlis
Ankara
Batman/Diyarbakir
Mardin/Urfa/Antep/Adiyaman/adana
Istanbul
Bursa
Mersin
....
...
...
...
..
Adana'ya soğuk diyen bünye İzmir'e soğuk demiyor.
İzmir soğuğu hakkında söylemek istediğin bir çift lafın vardır sanırım. @Serkan Şafak
DORTYOL J.KOMD.TB.K.LIGI çıktı araştırayım dedim paylaşım yapan sayısı 10 kişiyi bile bulmuyor![]()
Ben söyleyeyim, İzmirin havası orospu gibidir sıcak gibi gözükür ama aslında soğuktur.Adana'ya soğuk diyen bünye İzmir'e soğuk demiyor.
İzmir soğuğu hakkında söylemek istediğin bir çift lafın vardır sanırım. @Serkan Şafak
Birlik galiba çok büyük değil gibi çünkü alım sayısı baya düşük gibi oraya buradan kim gidiyorGecmis olsun nefret ettigimiz bir uyenin yanina gidiyorsun
Oha Erman Türker de mi bedelli yapıyor ?Gecmis olsun nefret ettigimiz bir uyenin yanina gidiyorsun
Üstad yine sana ters gidiyor ters yapiyor.Ben söyleyeyim, İzmirin havası orospu gibidir sıcak gibi gözükür ama aslında soğuktur.
Nem tabiki soğukluğu hissetme konusunda önemli bir faktör ama kalkıp da Türkiyenin en soğuk illeri konuşulurken İzmir soğuktur denmez, bizim davamız; bizim kavgamız bu.
Ben söyleyeyim, İzmirin havası orospu gibidir sıcak gibi gözükür ama aslında soğuktur.
Nem tabiki soğukluğu hissetme konusunda önemli bir faktör ama kalkıp da Türkiyenin en soğuk illeri konuşulurken İzmir soğuktur denmez, bizim davamız; bizim kavgamız bu.
Rica edeceğim lütfen ara. Ama şimdi değil, hiç beklemediği bir anda say söv kapat.Üstad yine sana ters gidiyor ters yapiyor.
Numarasi var bende, arayayim mi?
Bizim acemilikten arkadaş Çaldıran'a düşmüştü, her akşam - 25 - 30 bildiğin ayaz. Biz Van gölü kenarındaydık çok aşırı soğuk görmedik ama ayaz yapınca akşam 8-9 da bile dışarıda 5 dakika durulmuyodu. Nöbete giderken de ne var ne yok giymen lazımdı. Elektrikli ısıtıcı oluyordu da kurtarıyordun. O da olmasa mabadın donar 2 saatteDoguda gitmedigim sehir kalmadi
Batida izmir istanbul ve mersinde yasadim bir siralama yapacak olursam deneyimledigim en soguk havalar
Bingol
Van
Bitlis
Ankara
Batman/Diyarbakir
Mardin/Urfa/Antep/Adiyaman/adana
Istanbul
Bursa
Mersin
....
...
...
...
..
Saçma.Seni bu kutlu davanda destekliyorum ama biz burada İzmir Ankara'dan soğuktur demiyoruz. Hissedilen sıcaklık denen bir şey var. Bir rüzgar eserdi kanım donardı. Düşündüm de ben İzmir'e hep kışın gitmişim!
Ben söyleyeyim, İzmirin havası orospu gibidir sıcak gibi gözükür ama aslında soğuktur.
edit: bahsi geçen kelime küfür değildir arkadaşlar baştan söyleyeyim de küfür etmişim gibi olmasın.