Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 21.214
- 15.883
- 2.108
haklısın valla kusuru bakma renktaş da hızlı yazınca oluyor yazım yanlışlarıokurken çıldırdım
de da ayrımını 1 kere yapsaydın be akın sayman
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
haklısın valla kusuru bakma renktaş da hızlı yazınca oluyor yazım yanlışlarıokurken çıldırdım
de da ayrımını 1 kere yapsaydın be akın sayman
Askerlik anılarını dinlemek isteriz @Serkan G. Veren
Askerlik uzun ya da kısa veyahut bedelli olmamalı. İşin adaletsiz kısmı burada, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşın herbiri aynı haklara sahip olmalıdır. Parası olmayan adam gidip bu ülkeye her konuda hizmet ediyorsa parası olanda aynı koşullarda hizmet etmelidir. Herkes patates soymayı, çiçek sulamayı, komutanlara hizmetten bahsetmiş, kimse hudutta nöbet tutmayı, karın içinde uyanıp üstüne yağan kardan dolayı hergün öldüm mü diye uyanmayı, kendi bir ölecekken annesinin hergün öldüğünden bahsetmemiş. Zap suyunda önünde yürüyen arkadaşını bile göremeden heran mayına basar mıyım konusunu bile açmamış. 20 yaşında askere gidip mayına basarak 2 bacağını kaybetmiş arkadaşım var, o dönem parası olsaydı o da sapasağlam geri dönecekti. Vatan borcu parası olana da olmayana da aynı olmalı. Yoksa sen az yaptın ben çok yaptım muhabbeti değil. Bir hak varsa herkese hak olmalıdır.
Askerlik yaparsan adam olursunMilli Savunma Bakanı Hulusi Akar bedelli askerlik ücretini 55 bin 194 lira olarak açıkladı.
![]()
2019 Haziran - 31.343 TLMilli Savunma Bakanı Hulusi Akar bedelli askerlik ücretini 55 bin 194 lira olarak açıkladı.
![]()
Aralıkta nereye gidiyorsun 8inde kısmetse bende gidiyorum.Selamlar rtaşlar
Aralik’ta ben de gidiyorum tecrübeli rtaşlarıma birkac soru sorayim
Gillette
Tişört 7-8 adet
Boxer 7-8 adet
Çorap 7-8 adet
Tabanlık
Bot vatkası
Terlik
Asma kilit
Şimdilik bunlari aldim, baska bir şeye gerek var midir?
Bir de havluyu orada veriyorlar mi + tıraş köpüğünü orada bulabilir miyiz aydinlatirsaniz cok sevinirim
Vazelin.Selamlar rtaşlar
Aralik’ta ben de gidiyorum tecrübeli rtaşlarıma birkac soru sorayim
Gillette
Tişört 7-8 adet
Boxer 7-8 adet
Çorap 7-8 adet
Tabanlık
Bot vatkası
Terlik
Asma kilit
Şimdilik bunlari aldim, baska bir şeye gerek var midir?
Bir de havluyu orada veriyorlar mi + tıraş köpüğünü orada bulabilir miyiz aydinlatirsaniz cok sevinirim
Kütahya’ya gidiyorum üstadAralıkta nereye gidiyorsun 8inde kısmetse bende gidiyorum.
Zincir ve powerbank alin diyorlar.
Birde şampuan çok çalınıyormuş. Ipek sampuan alıp içine kendi sampuanımı doldurmayı planlıyorum.
![]()
Gorende 12 ay askerlik yapican sanir 3 hafta takilip gelcenKütahya’ya gidiyorum üstad
Powerbank ne alaka acaba ilk defa duydum. Tuslu telefon goturecegim şarjı zaten 6-7 gün gidiyor diyorlar
Sarj için priz bulmak sıkıntıymış.Kütahya’ya gidiyorum üstad
Powerbank ne alaka acaba ilk defa duydum. Tuslu telefon goturecegim şarjı zaten 6-7 gün gidiyor diyorlar