Bedelli Askerlik

bedelli gitmeyin diyorum
delikanlı gibi 6 ay ya da 12 ay yapsınlar
confused ryan reynolds GIF

Askerlik demişken, daha öncesinde gittiğim bir iş görüşmesinde. İstanbul'da teknoparklardan birinde.

Daha önce telefonda yaptığımız kısa görüşme olumlu geçince, son detayları konuşmaya sabah 9'da ofislerine gittim.

Artık son aşamaya geldik, görüşme de yazılım bölümünden genç bir arkadaş var efendi biri. Bir de görüşme yapan yetkili oda yaşça küçük benden.

En son şöyle bir şey daha var dedi bahsedeceğim bizim için önemli olan. Dedim buyurun nedir.

Biz asker kökenliyiz patronumuzda öyle. Burada bazen bağırırız ederiz falan. Sizin için sıkıntı olur mu baştan söyleyelim.

Aramızda geçen 2-3 dakikalık diyalog sonrasında, siz üniversite mezunu değildiniz değil mi, dedim eee. Teknoparklar da bu kriterle zor oluyor, bu koşul var. Bazı firmalar farklı teknisyen falan şeklinde de gösterebiliyor ama bizim öyle bir şansımız yok (dingil sanki o zaman kadar bunu görmedi ve dikkat etmedi).

İyi dedim peki, çıkarken de sağlam bir el sıkışması. Bunlar şimdi askerlik ile adam olmuşlar mı emin de olamadım. Başka bir ihtimal herif biraz spor salonuna gidip gelişince kendini bordo bereli falan mı sandı o kısmı artık tam çözemedim.

121 bin TL’ye sadece tuvalet temizliği hoş bir deneyimdi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şuan 243bin Tl galiba.

Temmuzda artış olacak

Geri
Üst Alt