Bekir Sıtkı Saraç:''Tarık bayramdan sonra Galatasaray'a gidebilir''

Melih Akan

Berlin Panteri
29072014_Tarik-icin-flas-aciklama-.jpg

Galatasaray, Tarık için girişimlerini hızlandırdı. Radyospor’da Ünlü Boya’nın sunduğu Aydın Cingöz ile Haber Aktif’e katılan Eskişehirspor basın sözcüsü Bekir Sıtkı Saraç önemli açıklamalar yaptı.

Saraç, “Galatasaray bize resmi teklifte bulundu. Oyuncu istemiyoruz. Biz 6 milyon Euro istedik.Galatasaray ile görüşmeler olumlu gidiyor. Tarık’ın transferi nedeniyle taraftar bize tepkili. Bayradan sonra nihai karar alınacak. Tarık 5.5 milyon Euro civarında bir bedelle Galatasaray’a gidebilir” dedi.

Saraç, Tarık Çamdal için Trabzonspor’unda resmi teklifte bulunduğunu açıkladı.

Radyospor

Gelmesin 5.5 milyonluk adam değil.

Taptap

Tarık'ı kimsenin istemedigini düsünürsek 5.5 m cok yüksek bir bonservis, gene kazık yicez gibime geliyor.

Koray Altınay ve İshak bundan daha diri bir bek, neden sadece Tarık'a yöneldik ki ? Birine saplanıyoz, kazık yiyene kadar da bırakmıyoz.

Gelecek belli ki.Adamın konusmaları onu gösteriyor.Ama 5.5 milyon nedir ya.Azıcık insaf be.

Ulan bi bikmadiniz kazik yemeye. Alsinlar oyuncularini baslarina calsinlar pis sikeciler.

Hasta ediyorsunuz lan adami. Bu kadar para verilir mi bu hirboya????

Vermez bizimkiler hayatta. 4 Milyon Euro teklif ederler maksimum.

4milyon bu piyasada maksimum değeri diyecekdim.

Ama sonra salih dursuna verdiğimiz ücret aklıma geliyor.

Maalesef haklılar bunu istemeye kendi acılarından

6 ay önce bedavayı geçtim 1 milyon euro ya razı olan Eskişehir den alma!

1.5 milyon euroya Şener'i alma!

Şimdi git 0 gol 0 asist lik adama 5.5 milyon euro ver!

Kimın cebine giriyor bu paralar ?

Nasıl yönetiliyor bu kulüp?

Süper pazarlık yapmışız, 6 milyondan 5,5'e indirmişiz! Helal olsun valla kolay değil, herkes yapamaz bunu..

Hemde alper potuk olayında büyük kaypaklık yapan Eskişehire gidiyor bu paralar.

Ve Eskişehir büyük krizde adamları yeniden diriltecegiz.

Yazık bu yönetim ne yapılmaması gerekiyorsa onu yapıyor.

Alper'i 6,5'a satmıstı sanırım bu herifler.Eskisehir iyi sömürüyor valla.Bu piyasayı tüpcü Besiktas'tayken yükseltti.Tabata'ya 8 milyon İsmail'e 5.5 vermisti.Nefretimsin tüpcü.

Valla bu iş beni düşündürüyor. Hatırlarsanız Ambarat gelmeden de bu tarz durumlar vardı. Böyle uçuk rakamlar konuşuluyordu. En sonunda 8 Milyon € gibi bir kazık yedik umarım aynısı olmaz. Tarık çift bekte oynabilen iyi bir futbolcu ama bu kontenjan fırsatçısı abisi fenevin sevimsiz şikeci kardeşine böyle uçuk paraları kaptıracaksak beksiz kalalım çok daha iyi..

bu herifi gelip sola yerleştirirler. bu 5.5 a gelecegine sabriyi tut o oynasin. biz enayimiyiz ulan. forvete degil bu. defans anasini satiyim.

Geri
Üst Alt