Belhanda Düşüşte! İstatistikleri Şaşırttı...

Çıkışta olduğunu hiç görmedik ki!Her zaman düşüşteydi.

- 10 numara değil 8 numara

- iyi top çalıyor

-İkili mücadelelerde güçlü

- koşuyor mücadele ediyor

-asistin asistini yapıyor

-feghouliyle iyi anlaşıyor

-belhanda yokken deplasmanda maç alamıyoruz (sanki normalde deplasmanlar hep 3 puanmış gibi )

Ölümüne savunacak arkadaşlar düşünüp kafa yormayın ben tüm argümanları yazdım yukarıya birini kopyalayıp yazın direk

Teknoloji henüz o kadar ilerlemediği için isabetsiz paslarını, top kayıplarını sayamamışlar, koymamışlar listeye.

Rakibe gollük paslar , rakibe yapılan asistin asistleri sayılmalı bence nbadeki gibi hesaplama olsa her yaptığı başarısız işi hesaplasalar eksi çıkmazsa her maç bu herifin ben de hiçbir şey bilmiyorum.

fener macin tekrarina baktim. Bu herif baski yokken bile ne sacma sapan paslar atiyor. Hakikaten incelenmeli bu herif

Rakibe gollük paslar , rakibe yapılan asistin asistleri sayılmalı bence nbadeki gibi hesaplama olsa her yaptığı başarısız işi hesaplasalar eksi çıkmazsa her maç bu herifin ben de hiçbir şey bilmiyorum.

Atış kaçınca -1 puan yazıyorlarya basketbolda, buna her hatalı pasta -1 verseler eksiden kurtulamaz.

10 metreye pas atamayan bi 10 numaramiz ve ona bagimli bir td'miz var.
ne gunah isledik acaba

Allahın kazması

sent via GSC

Düşüşte derken herif yerin dibindeydi zaten.ilk isabetli pasında yükselişe geçecek otomatik.

Etrafındaki bütün adamları değiştiriyoruz sürekli,bu hep kalıyor. sonra ortasaha neden kötü neden hücuma top getiremiyoruz.Neden acaba, sorun bariz ortada

Geri
Üst Alt