Belhanda, Mevcut Galatasaray Orta Sahasında Oynar mıydı?

Renkdas bizim kume dusme ihtimalimiz yok. Takim kotu oynuyor evet. Fatih Hoca buyuk bir enkaz birakti evet. Ama bu takimin biraz sansi olsaydi ve hakemler dogramasaydi anlik puanida Fatih Hoca'ya ragmen 45 olurdu. Kadro kalitesi ligin ilk 3'unde kesin. Yumurta kapiya dayaninca seri galibiyetler aliriz. Hakemlerin bizi dogramasina izin vermezler, yukarilardan haber gelir hepsine ligin son 7-8 haftasi. Hic transfer olmasa dahi dusmez bu takim. Yere goge sigdirilamayan Belhanda Adana'da dahi kadroya giremiyo. Cop ilan ettigimiz Akbaba cosuyo. Belhanda bu takimin 10 numarasini giymis en kotu futbolcudur 100+ yillik tarihimizde. Aksini iddia edenle futbol konusmaya degmez.
Saygı duyuyorum abi yukarıda genel olarak ligle ilgili yazdığın her şeye imzamı atarım belhandayı savunduğumdan değil de adam bir sürü şampiyonluk yaşayıp başarıya doymuş birisi Adana gibi bir yerde sallamadığı belli Fenerbahçe maçını önemsedi yine bir şeyler yaptı. Belhanda yerine cica geldi öyle belirgin bir fark yaratmadı 6-8 de Berkan Taylan da bu sene belhandadan beter hatalar yapıp 8-10 puan kaybı yaşattı benim sitemim orta sahadan küfürlerle kovduğun adamdan net olarak iyi bir orta sahanın var olmaması

20200504_012850.webp

Saygı duyuyorum abi yukarıda genel olarak ligle ilgili yazdığın her şeye imzamı atarım belhandayı savunduğumdan değil de adam bir sürü şampiyonluk yaşayıp başarıya doymuş birisi Adana gibi bir yerde sallamadığı belli Fenerbahçe maçını önemsedi yine bir şeyler yaptı. Belhanda yerine cica geldi öyle belirgin bir fark yaratmadı 6-8 de Berkan Taylan da bu sene belhandadan beter hatalar yapıp 8-10 puan kaybı yaşattı benim sitemim orta sahadan küfürlerle kovduğun adamdan net olarak iyi bir orta sahanın var olmaması
Yuzde yuz haklisin bu konuda. Fatih Hoca nasil bu noktaya getirdi takimi inanilir gibi degil. Birilerinin detayli anlatmasi lazim son 8 transfer doneminde neler oldugunu. Insan istese bu kadar kotu transferi bir arada yapamaz. Tek basina Fatih Hoca'ninda marifeti degil gibi durum.

Taylanla rakiplere kalemize doğru ara pas atma konusunda yarisirdi

Kim oynamazdı lan bu orta sahada? O sorunun cevabı daha zor.

sol bacağı berkan'ın yerine sağ bacağı taylan'ın yerine rahat oynardı.

Bu kadroda oynardı ama iyi ki gitti aramıyoruz oda berbat bir oyuncuydu.

evet bu bedevi çöp bile oynardı

Onca oyuncu geldi gitti, hangisinde oynayamadı da bunlar varken oynayamayacak?

Ne belhandası ya. Yapmayın etmeyin belhandadan daha göbeğinin suyunu almadı mı gsc

Kadrodaki oyuncular Belhanda dan daha kötü olduğu için oynardı.

Geri
Üst Alt