Ibrahim Özveren
10 Numara!
- 26 Ağustos 2018
- 15.168
- 13.795
- 1.098
Bu orta sahada ben bile oynarım. Belhanda ne ki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yüzde yüz doğruBu orta sahada ardını kaldırmaktan erinen @Onur Kara bile oynar
Sosyal medya yorumu hocam boşverYa kardeşim Hagi özlemini anlarım, Sneider özlemini anlarım; Feghouli’yi Morutan’ı görünce Yunus Akgün kalsa 11’de oynar mıydı kıyasını anlarım da Belhanda mevcut kadroda oynar mıydı sorusu nedir ya? Belhanda Adana Demir orta sahasında bile düzenli oynayamadı, değişmez adam olamadı.
Peşin Edit: Adana Demir ligde bizim üzerimizde vs gibi değerlendirmelerden uzak duralım.
abi 76 adet yorum içeirisnde 1 tane bile belhanda özlemi içeren mesaj yok biraz uydurdun gibi geldi anketin amacı mevcut kadro yetersizliğini görmek belhanda gelsin anketi değil kiYa kardeşim Hagi özlemini anlarım, Sneider özlemini anlarım; Feghouli’yi Morutan’ı görünce Yunus Akgün kalsa 11’de oynar mıydı kıyasını anlarım da Belhanda mevcut kadroda oynar mıydı sorusu nedir ya? Belhanda Adana Demir orta sahasında bile düzenli oynayamadı, değişmez adam olamadı.
Peşin Edit: Adana Demir ligde bizim üzerimizde vs gibi değerlendirmelerden uzak duralım.
Belhanda özleminden bahsetmedim Emrecim zaten; özlem Hagi, Sneijder ile alakalıydı, kıyas olarak da şu anda orta saha oyuncularıyla kıyaslanmasından, onlardan bir artısının olmadığından bahsettim. Yunus’tan örnek verme sebebim de oydu.abi 76 adet yorum içeirisnde 1 tane bile belhanda özlemi içeren mesaj yok biraz uydurdun gibi geldi anketin amacı mevcut kadro yetersizliğini görmek belhanda gelsin anketi değil ki