Belhanda OUT, Hakan IN!

Demek ki seneye ilk 5 bile göremeyeceğiz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ligde 3 gol 3 assist yapti

attigi goller ve assistler de Lecce (18.ci), Brescia (20.ci) ve Verona (9.cu)ya karsi. Verona disinda etkili oldugu maclardaki rakipler dandik sayilir.

takiminda cok iyi oyuncu olmayabilir ama kendisi de kotu olmalarinda bi rol oynuyordur. Leccenin (18.ci) #10u mesela 9 gol 1 a yapmis.

Zaten büyük takımlara gol de atamamışlar çok. Hakan über yetenekli bir topçu demiyorum ama Juventus’a koysan 7-8 gol , 9-10 asist yapar mesela. Yabancı sınırı olacaksa gelsin isterim ama şu anda alamayız zaten.

Zaten büyük takımlara gol de atamamışlar çok. Hakan über yetenekli bir topçu demiyorum ama Juventus’a koysan 7-8 gol , 9-10 asist yapar mesela. Yabancı sınırı olacaksa gelsin isterim ama şu anda alamayız zaten.

Bende Belhandanin yerine Hakani isterim, sadece kendisini bu kadar ii bulmuyorum. Tabi farkli takimda daha cok katki verebilir

Belhanda'yı her Galatasaray forması ile izleyişimde hayatı sorguluyorum. Bu adamın hala Galatasaray'da işi ne, anlamak güç. Neler yaptı neler, ne sözleşme yapmışız adamla. Hakan konusuna da çok girmek istemiyorum. O daha buralara gelmez. 30'lardan sonraları için yol yapıyor gibi geliyor.

Geri
Üst Alt