Belhanda'dan Yönetime Zemin Tepkisi

5 metreden topu kaleye vuramıyoruz neden çünkü zemin kötü. Hıhı oldu

Zaten 2-3 maçın kaldı bu zeminde.

doğruların kaderidir yalnızlık

Direk kadro dışı kalmalı.Sana mı kalmış yönetime başkana laf söylemek hıyarto.Sanki halı gibi zeminde şov yapacak.İki metre yanındaki adama pas atamayıp top kaybetmelerinden beynimiz yandı bide yönetime sallıyor.
Ah ah kulluk yapmak genimize işlemiş, adam Fransız kültürünü yansıtmış sadece. Mert 'i de ne kadar sevsem de o da bizim sansürcü kültürümüzü yansıtmış. Gözümden düştü .

Helal olsun bugün belhanda beni kazandı bu açıklamasıyla. Keşke ülkenin %60 ı da bu adamın mentalitesine sahip olabilse...

Ah ah kulluk yapmak genimize işlemiş, adam Fransız kültürünü yansıtmış sadece. Helal olsun bugün belhanda beni kazandı bu açıklamasıyla. Keşke ülkenin %60 ı da bu adamın mentalitesine sahip olabilse...
Yav nerden nereye getirdin reis.Ne alaka benim gibi 2pac fanı alayına rebel adamı nasıl bir kalıba soktun :) Belhanda boş yapıyor yönetime sallayıp popülistlik yapıyor yönetimi zayıf gösteriyor ayrıca diğer rakiplerin eline koz veriyor gerek yok.Sen çık topunu oyna zaten taraftar gerekeni yapıyor sosyal medyada gerekli tepkiyi gösteriyor.Sanki saha halı gibi olsa şov yapacak.Gelecek hafta kayseride halı gibi zeminde göreceğiz belhandayı yine 20 top kaybıyla maç bitirecek.Zeminden filan şikayet edecek son adam belhanda.

Yeni sözleşme konusunda anlaşamadılar demek

Yav nerden nereye getirdin reis.Ne alaka benim gibi 2pac fanı alayına rebel adamı nasıl bir kalıba soktun :) Belhanda boş yapıyor yönetime sallayıp popülistlik yapıyor yönetimi zayıf gösteriyor ayrıca diğer rakiplerin eline koz veriyor gerek yok.Sen çık topunu oyna zaten taraftar gerekeni yapıyor sosyal medyada gerekli tepkiyi gösteriyor.Sanki saha halı gibi olsa şov yapacak.Gelecek hafta kayseride halı gibi zeminde göreceğiz belhandayı yine 20 top kaybıyla maç bitirecek.Zeminden filan şikayet edecek son adam belhanda.
Yönetim zayıf zaten renktaş Belhanda'da bilinen bir gerçeği dile getirmiş. Bence sonuna kadar da haklı bugünkü oyunu da iyiydi ancak bu zeminde ev sahibi avantajımız yok oluyor zaten taraftar da yok, sürekli deplasman gibi oyuncuların istediği pas gitmeyince oyundan düşmesi de yönetime bunun için sallaması da normal diye düşünüyorum.
Esas yanlış olan çevirmen Mert'in bunu bilerek söylememesidir. Tepkiyi Belhanda'ya değil Mert'e göstermeli.

Yönetim zayıf zaten renktaş Belhanda'da bilinen bir gerçeği dile getirmiş. Bence sonuna kadar da haklı bugünkü oyunu da iyiydi ancak bu zeminde ev sahibi avantajımız yok oluyor zaten taraftar da yok, sürekli deplasman gibi oyuncuların istediği pas gitmeyince oyundan düşmesi de yönetime bunun için sallaması da normal diye düşünüyorum.
Esas yanlış olan çevirmen Mert'in bunu bilerek söylememesidir. Tepkiyi Belhanda'ya değil Mert'e göstermeli.
Mert onu söyleyemez.Söylediği anda belhanda kadrodışı bırakılmak zorunda kalır.Yönetimi eleştiri yapmak ayrı bir şey.''İnstagramda takılacaklarına işlerine odaklansınlar'' demek bambaşka bir şey.Yönetimi eleştireceksen çık bu zemin böyle olmamalı yönetimin görevi bunu düzeltmek gibi yumuşak ama yapıcı eleştiri yap.Yıkıcı konuşmaması lazım.

Ya sözleşme uzatılmalı ya da kadro dışı kalmalı diye daha bu sabah söylemiştim. Böyle giderse 1-2 maç sonra yöneticilerin anasına sövmeye başlayacak. Haklı ama hadsizce açıklamalar.

Bu zeminin bu durumda olmasi bize büyük bir dezavantaj olusturuyor, ve öyle az buz hafife alinacak bir ihmal da degil. cikip sinkafli sövse hakli. Bu zemin sezon sonuna kadar böyle olacaksa isimiz var.

Mert onu söyleyemez.Söylediği anda belhanda kadrodışı bırakılmak zorunda kalır.Yönetimi eleştiri yapmak ayrı bir şey.''İnstagramda takılacaklarına işlerine odaklansınlar'' demek bambaşka bir şey.Yönetimi eleştireceksen çık bu zemin böyle olmamalı yönetimin görevi bunu düzeltmek gibi yumuşak ama yapıcı eleştiri yap.Yıkıcı konuşmaması lazım.
E şimdi ortaya çıkmadı mı Belhanda'nın ne dediği. O zaman çevirmen olarak senin bir vasfın yok, ve yalancısın da.
Eleştirinin dozajı konusunda haklısın, Türkiye'de bunu söylersen yüksek ihtimal kadro dışı kalırsın. Ben zihniyetten bu yüzden bahsettim aslında kalmamalı. Asıl sert eleştirilerin değişimi getirebileceğini düşünüyorum ( bu konudan bağımsız olarak :) )

Haklı adam, iyi oynayıp oynamaması değil mesele. Şu saha bize her türlü handikap yazık valla giden puanlara her sene bir zorluk çıkarıyoruz kendimize.

Adama zemini sormuslar o da adam gibi cevap vermis. Helal olsun!

En azindan ötekileri gibi ruhsuz degil, bence her takimda böyle hirsli ve azimli biri olmasi lazim, bu paralara degil yanliz...

Geri
Üst Alt