Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.568
- 91.669
- 5.093
Ulan görende normal zeminde Maradona gibi oynuyor zanneder.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ah ah kulluk yapmak genimize işlemiş, adam Fransız kültürünü yansıtmış sadece. Mert 'i de ne kadar sevsem de o da bizim sansürcü kültürümüzü yansıtmış. Gözümden düştü .Direk kadro dışı kalmalı.Sana mı kalmış yönetime başkana laf söylemek hıyarto.Sanki halı gibi zeminde şov yapacak.İki metre yanındaki adama pas atamayıp top kaybetmelerinden beynimiz yandı bide yönetime sallıyor.
Yav nerden nereye getirdin reis.Ne alaka benim gibi 2pac fanı alayına rebel adamı nasıl bir kalıba soktunAh ah kulluk yapmak genimize işlemiş, adam Fransız kültürünü yansıtmış sadece. Helal olsun bugün belhanda beni kazandı bu açıklamasıyla. Keşke ülkenin %60 ı da bu adamın mentalitesine sahip olabilse...
Yönetim zayıf zaten renktaş Belhanda'da bilinen bir gerçeği dile getirmiş. Bence sonuna kadar da haklı bugünkü oyunu da iyiydi ancak bu zeminde ev sahibi avantajımız yok oluyor zaten taraftar da yok, sürekli deplasman gibi oyuncuların istediği pas gitmeyince oyundan düşmesi de yönetime bunun için sallaması da normal diye düşünüyorum.Yav nerden nereye getirdin reis.Ne alaka benim gibi 2pac fanı alayına rebel adamı nasıl bir kalıba soktunBelhanda boş yapıyor yönetime sallayıp popülistlik yapıyor yönetimi zayıf gösteriyor ayrıca diğer rakiplerin eline koz veriyor gerek yok.Sen çık topunu oyna zaten taraftar gerekeni yapıyor sosyal medyada gerekli tepkiyi gösteriyor.Sanki saha halı gibi olsa şov yapacak.Gelecek hafta kayseride halı gibi zeminde göreceğiz belhandayı yine 20 top kaybıyla maç bitirecek.Zeminden filan şikayet edecek son adam belhanda.
Mert onu söyleyemez.Söylediği anda belhanda kadrodışı bırakılmak zorunda kalır.Yönetimi eleştiri yapmak ayrı bir şey.''İnstagramda takılacaklarına işlerine odaklansınlar'' demek bambaşka bir şey.Yönetimi eleştireceksen çık bu zemin böyle olmamalı yönetimin görevi bunu düzeltmek gibi yumuşak ama yapıcı eleştiri yap.Yıkıcı konuşmaması lazım.Yönetim zayıf zaten renktaş Belhanda'da bilinen bir gerçeği dile getirmiş. Bence sonuna kadar da haklı bugünkü oyunu da iyiydi ancak bu zeminde ev sahibi avantajımız yok oluyor zaten taraftar da yok, sürekli deplasman gibi oyuncuların istediği pas gitmeyince oyundan düşmesi de yönetime bunun için sallaması da normal diye düşünüyorum.
Esas yanlış olan çevirmen Mert'in bunu bilerek söylememesidir. Tepkiyi Belhanda'ya değil Mert'e göstermeli.
E şimdi ortaya çıkmadı mı Belhanda'nın ne dediği. O zaman çevirmen olarak senin bir vasfın yok, ve yalancısın da.Mert onu söyleyemez.Söylediği anda belhanda kadrodışı bırakılmak zorunda kalır.Yönetimi eleştiri yapmak ayrı bir şey.''İnstagramda takılacaklarına işlerine odaklansınlar'' demek bambaşka bir şey.Yönetimi eleştireceksen çık bu zemin böyle olmamalı yönetimin görevi bunu düzeltmek gibi yumuşak ama yapıcı eleştiri yap.Yıkıcı konuşmaması lazım.
Hocaya bakar o iş yönetime çok laf düşmüyor kadro konusunda.Sözlesme uzatma durumu olsaydi sallamazdi böyle
Demekki sene sonu yolcu abbas
Iyi bari
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi