Göktuğ Demirbağ
10 Numara!
- 24 Haziran 2013
- 19.426
- 5.347
- 1.743
Emre Kılınç'ın menajeri de bu adam değil miHe
3 yıldır bizden kaldırdığı paranın haddi hesabı yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emre Kılınç'ın menajeri de bu adam değil miHe
3 yıldır bizden kaldırdığı paranın haddi hesabı yok.
Emre Kılınç'ın menajeri de bu adam değil mi
Ahmet Bulut'tan filan iyidir. Getirdiği oyuncuların çoğu üst düzey.Aynen
Hatta adımızın geçtiği Kalu'nun menajeri de bunlar.
Ahmet Bulut'tan filan iyidir. Getirdiği oyuncuların çoğu üst düzey.
Bizim lig için üst düzey kalıyorlar abi. Onyekuru, Badou, (beğenmesek de) Belhanda, Emre Kılınç; ismimizin geçtikleri Trezeguet, Kalu...Kim üst düzey yav
Bizim lig için üst düzey kalıyorlar abi. Onyekuru, Badou, (beğenmesek de) Belhanda, Emre Kılınç; ismimizin geçtikleri Trezeguet, Kalu...
Ahmet Bulut, Batur Altıparmak filan Murat Sağlam'ı vs itelemeye çalışıyor millete.
Bu D'avila ne kadar süredir iş yapıyor bilmiyorum ama adını son birkaç yıl öncesine kadar bilmiyorduk. Menajerliğini yaptığı topçuların çok büyük çoğunluğu < 24 yaş. Sanki bu piyasada çok eski biri değil gibi.Badou farklı şirkete geçti galiba.
Bilmiyorum bence ortalama adamlar var ve herifin bize katkısı da oldu bayağı, sayesinde iyi satışlar yaptık.
Lakin listesindeki her adamı da bize iteliyor yani elindeki oyuncuları bir kaç kulüp arasında döndürüyor sürekli.
Görüntüde Nijerya ve Türkiye'deki genç oyuncuların peşinde ama uluslararası bağlantısı hakkında pek bilgi yok bence biraz karanlık adamBu D'avila ne kadar süredir iş yapıyor bilmiyorum ama adını son birkaç yıl öncesine kadar bilmiyorduk. Menajerliğini yaptığı topçuların çok büyük çoğunluğu < 24 yaş. Sanki bu piyasada çok eski biri değil gibi.
yediğimiz saçma sapan gollerde hep bu hıyar agası var. uğursuz bedevi insallah arabistan çöllerinde kutup ayısı saldırısına maruz kalırsın.