Belhanda‘nın Menajerinden Müjde

fener hülle yapıyordur. kaçırmazlar belhanda gibi adamı

2021 de fenerde kiralik transfer olarak görürüz belki kendisini

Bu aciklamayi dun yapmis.

Belhanda'nın menajeri William D'Avila: “Al Nasr, Belhanda’nın transferiyle ilgileniyor. Sezon sonunda ne olacağını göreceğiz. Şu anda net bir şekilde orayla anlaştık diyemem. Onlar üst düzey kulüpler. Belhanda oraya gidebilir.”

Bizim lig için üst düzey kalıyorlar abi. Onyekuru, Badou, (beğenmesek de) Belhanda, Emre Kılınç; ismimizin geçtikleri Trezeguet, Kalu...
Ahmet Bulut, Batur Altıparmak filan Murat Sağlam'ı vs itelemeye çalışıyor millete.

Badou farklı şirkete geçti galiba.

Bilmiyorum bence ortalama adamlar var ve herifin bize katkısı da oldu bayağı, sayesinde iyi satışlar yaptık.

Lakin listesindeki her adamı da bize iteliyor yani elindeki oyuncuları bir kaç kulüp arasında döndürüyor sürekli.

Badou farklı şirkete geçti galiba.

Bilmiyorum bence ortalama adamlar var ve herifin bize katkısı da oldu bayağı, sayesinde iyi satışlar yaptık.

Lakin listesindeki her adamı da bize iteliyor yani elindeki oyuncuları bir kaç kulüp arasında döndürüyor sürekli.
Bu D'avila ne kadar süredir iş yapıyor bilmiyorum ama adını son birkaç yıl öncesine kadar bilmiyorduk. Menajerliğini yaptığı topçuların çok büyük çoğunluğu < 24 yaş. Sanki bu piyasada çok eski biri değil gibi.

Bu D'avila ne kadar süredir iş yapıyor bilmiyorum ama adını son birkaç yıl öncesine kadar bilmiyorduk. Menajerliğini yaptığı topçuların çok büyük çoğunluğu < 24 yaş. Sanki bu piyasada çok eski biri değil gibi.
Görüntüde Nijerya ve Türkiye'deki genç oyuncuların peşinde ama uluslararası bağlantısı hakkında pek bilgi yok bence biraz karanlık adam

2 milyondan fazla kazanlardan kurtulmalıyız zaten. Çoğu aldığı paraları hak etmiyorlar zaten. Belhanda, Feghouli, Babel ve Falcao’ya yılda verdiğimiz parayla komple bir takım kurulur.

5 milyona satip, bu seneki maasini odeyip 8 milyon gosterelim. Bu yaz her kuruşa ihtiyacimiz var

Kim bu D'avilia? Google'a soruyorum ya oyuncuları çıkıyor ya da bilmem nereye konuştuğu. Bu kadar oyuncunun menajeri olacak, resmen Türk kulüplerini avucuna alacak bir tane fotoğrafı yok.

Acaba böyle bir adam gerçekten var mı :D

yediğimiz saçma sapan gollerde hep bu hıyar agası var. uğursuz bedevi insallah arabistan çöllerinde kutup ayısı saldırısına maruz kalırsın.

Buna sürekli dikkat çekmeye çalıştım. Hep sahte koşu yapıyor ve tutması gereken adamı bir süre sonra takibi kesip ceza alanı içinde ve dışında bomboş bırakıp gol yediriyor. Ofansif olarak da bazen iyi işler yapsa da top kaptırmaya çok müsait biri. Top tekniği de düşük.

4 milyon Euro alması inanılmaz. 10 milyon Euro bonservis verilmesi derslere konu olması lazım.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt