- 6 Eylül 2014
- 94.172
- 64.962
- 4.608
Tam bir ıtalyan topcu havası var kendisinde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sevdin miTam bir ıtalyan topcu havası var kendisinde
Temposu tekniği iyi. Seviyesi bizde nasıl olur gorecegiz. Bizim kupa macinda bu nasıl oyuncu demiştim begenmistimSevdin mi
Oyuncudan anlayan bir renktaşTemposu tekniği iyi. Seviyesi bizde nasıl olur gorecegiz. Bizim kupa macinda bu nasıl oyuncu demiştim begenmistim
Takım oyununa gore de futbolcunun performansı asagiya iniyor veya çıkıyorOyuncudan anlayan bir renktaş
Bir ortasaha ve kanat daha alındığında 11 in zayıf halkası kim olur?Takım oyununa gore de futbolcunun performansı adaya iniyor veya çıkıyor
Mesela hali sahada defans oynuyorum Yanımaki kisi sağlam oynarsa çok iyi oynuyorum. Yanındaki sallapatiyse onun tarafın oda kala tayin derken seviyorum. Sonuçta takım oyunu bu. En zayıf halkan kadar guclusun
KeremBir ortasaha ve kanat daha alındığında 11 in zayıf halkası kim olur?
Luyi bekliyordum.
Luyinin bacağından umudum var ama Kerem'in Sabri gibi top sürüşünden yok renktaş.Luyi bekliyordum.
Berkan ile Taylanın yerlerini değiştir, Kerem ile Morutan'ın da. Ayrıca Kerem'i çıkar BAY'ı koy. O zaman ok.—————Muslera—————-
Boey——Luyi——Marcao—Anholt
——————Berkan—————
———Taylan———-Cicaldao——
Kerem———-MM————Morutan
böyle gözükuyor
Keremi'de 2 macta harcadanız hemen heBerkan ile Taylanın yerlerini değiştir, Kerem ile Morutan'ın da. Ayrıca Kerem'i çıkar BAY'ı koy. O zaman ok.
8 de de çok güzel oynar benceTaylanı 8 de göreceğiz sanırım
Ben de orada görmek istiyordum açıkcası8 de de çok güzel oynar bence