Berkan Kutlu Galatasaray‘da!

Hayırlı olsun. Evlat kontenjanından çıkmış, sonu akbaba, turan gibi olmaz umarım..

Oyuncudan anlayan bir renktaş
Takım oyununa gore de futbolcunun performansı asagiya iniyor veya çıkıyor

Mesela hali sahada defans oynuyorum Yanımaki kisi sağlam oynarsa çok iyi oynuyorum. Yanındaki sallapatiyse onun tarafınida kapatayim derken siviyorum. Sonuçta takım oyunu bu. En zayıf halkan kadar guclusun

Takım oyununa gore de futbolcunun performansı adaya iniyor veya çıkıyor

Mesela hali sahada defans oynuyorum Yanımaki kisi sağlam oynarsa çok iyi oynuyorum. Yanındaki sallapatiyse onun tarafın oda kala tayin derken seviyorum. Sonuçta takım oyunu bu. En zayıf halkan kadar guclusun
Bir ortasaha ve kanat daha alındığında 11 in zayıf halkası kim olur?

Geçen sezon Ilk yari sonlarindan sonra Berkani Gs formasiyla izlemek nasip olurmu acaba demistim. Acikcasi Alanya bize kazik sokmadan oyuncu vermez veya hiç vermez diyordum. Bu dönemde beni en çok heycanlandiran isim Berkan

Bu gençlerin bir rengo Terimden önce terimden sonra istatistiği tutabilir mi. Bence büyük düşüşte olacak

—————Muslera—————-
Boey——Luyi——Marcao—Anholt
——————Berkan—————
———Taylan———-Cicaldao——
Kerem———-MM————Morutan

böyle gözükuyor
Bize fernando melo tarzinda oyuncu lazim

—————Muslera—————-
Boey——Luyi——Marcao—Anholt
——————Berkan—————
———Taylan———-Cicaldao——
Kerem———-MM————Morutan

böyle gözükuyor
Berkan ile Taylanın yerlerini değiştir, Kerem ile Morutan'ın da. Ayrıca Kerem'i çıkar BAY'ı koy. O zaman ok.

Berkan bu senenin önemli transferlerinden biri olacaktır. Faydalı olacağına inanıyorum. Hayırlı olsun.

Berkan ile Taylanın yerlerini değiştir, Kerem ile Morutan'ın da. Ayrıca Kerem'i çıkar BAY'ı koy. O zaman ok.
Keremi'de 2 macta harcadanız hemen he :) Yakında Kerem düşmanlığı başlar felan daha sonra BAY öyle gider sonra ülkede neden gençler oynatılmıyor gibi söylentiler başlar. Abi biraz sabır edin yav bu adam 1 sezon bi geçirsin tamam BAY bende beğendim de bu kadar çabuk değil birşey görmedik daha.

dipnot : Bu söylemlerim direk şahsına değildir hangi amaçla keremi çıkartıp bayı yazdıgını bilmiyorum ancak forum genelinde Kerem'den bir cacık olmaz havaları var onun için yazdım.

Geri
Üst Alt