Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Karakteri benzemiyor gibiTipi Merih Demiral'a benziyor.
Ben buna gerçekten karşıyım reis,İnşallah EmreK gibi bildiği her şeyi unutup yana pasa bağlamaz. Hayırlı olsun.
EmreK 30m çatala toplar yollayan her maç aman önü açılmasın yapıştırıyor denilen oyuncu, bizde kaleye bakmıyor, kendi yeteneklerine ihanet ediyor, ben gidip Ömer'den Sekidika'dan örnek vermiyorum yetenekleri belli, benim en çok hayal kırıklığı yaşadığım yerli oyuncu, ben en değerli yerli oyuncumuz olacağını düşünürken bildiğin sinmiş, hata yapmaktan korkan bir oyuncuya dönüşmesini sindiremiyorum, Adem Büyük mesela hiçbir şey beklemiyorken adam sorumluluk alıp kapasitesi ve yeteneği gereği ne varsa verdi, örneğin serbest vuruş kullandık o kadar adamın ben bir tane vurduğunu hatırlamıyorum vurmayı geçtim topu bile istemiyor, Berkan belki çok iyi olacak potansiyelli bir oyuncu ama draft yapsak ilk hangini alırsın deseler düşünmeden EmreK derim ama pısırık korkak denemekten çekinen EmreK değil, bunu da kullanamayan bu noktaya getiren başlıca sebep hoca bence.Ben buna gerçekten karşıyım reis,
Sivas'ta Emre Kılınç son 2 senenin en çok skor üreten yerli oyuncusuydu ki Sivas'taki görevi de çok belliydi 18/19 sezonunda genellikle sol kanat/forvet rolünde 19/20 rolünde de sağ kanatta serbest rolde oynuyordu ki 18/19 sezonunu ligde 7 gol 7 asist ile 19/20 sezonunu lig+kupa da 9 gol 7 asist ile tamamladı
Galatasaray 'a onu getiren performansta defans arkasına koşuyordu Sivas 'ın ataklarını yönetiyor ceza sahasına kestiği toplar ile fark yaratıyordu, Galatasaray 'a geldi orta sahada rakibi kovalamasını defansa gelip geriden top çıkarmasını filan bekliyoruz adamdan
Bence çok alakasız bir görevde oynamasına rağmen formda genel olarak gömüldüğü kadar kötü olmadığına da inanıyorum, en basitinden dün herkes çok kötü demesine rağmen takımda en çok mücadele eden her işi yapmaya çalışan koşan oyuncu Emre Kılınç 'tı ileride de geride de mücadele ediyordu
Berkan Kutlu transfer edildiğine göre umarım bir daha orta saha oynamak zorunda kalmaz,kanatta oynamaya başladığı anda da farkını göstereceğine inanıyorum yeniden. Galatasaray 'a sol kanat/forvet olarak gelen adam önce sol iç sonra bayağı bayağı merkez orta saha olarak oynamaya zorlattık sonra neden yapamıyor diye bekliyoruz
Yani şöyle düşünsene reis Galatasaray 'a gelene kadar Sivas'ta takım topu kapıp ya Emre Kılınç 'a oyun kursun diye topu getiriyorlardı ya da doğrudan Emre Kılınç 'ı pozisyona sokmaya çalışıyorlardıEmreK 30m çatala toplar yollayan her maç aman önü açılmasın yapıştırıyor denilen oyuncu, bizde kaleye bakmıyor, kendi yeteneklerine ihanet ediyor, ben gidip Ömer'den Sekidika'dan örnek vermiyorum yetenekleri belli, benim en çok hayal kırıklığı yaşadığım yerli oyuncu, ben en değerli yerli oyuncumuz olacağını düşünürken bildiğin sinmiş, hata yapmaktan korkan bir oyuncuya dönüşmesini sindiremiyorum, Adem Büyük mesela hiçbir şey beklemiyorken adam sorumluluk alıp kapasitesi ve yeteneği gereği ne varsa verdi, örneğin serbest vuruş kullandık o kadar adamın ben bir tane vurduğunu hatırlamıyorum vurmayı geçtim topu bile istemiyor, Berkan belki çok iyi olacak potansiyelli bir oyuncu ama draft yapsak ilk hangini alırsın deseler düşünmeden EmreK derim ama pısırık korkak denemekten çekinen EmreK değil, bunu da kullanamayan bu noktaya getiren başlıca sebep hoca bence.
Tarik Camdala 4.75 € vermis takimiz, gerci o zamanin kuruna göre 13 milyon TL idi. Bence cok büyük bir para degil 3.5 milyon, sonucta begenilen biri Berkan.İzleyip göreceğiz ancak 3.5 milyon Euro çok para.
Fena topçu değil ileri oynuyor adam İnşallah yanıltır bizi.
Beklentim düşük kendisinden o yüzden dedim. İyi oynar da yanıltır beni.inşallah yanıltır derken? inşallah yanıltmaz demek istedin herhalde?
EmreK 30m çatala toplar yollayan her maç aman önü açılmasın yapıştırıyor denilen oyuncu, bizde kaleye bakmıyor, kendi yeteneklerine ihanet ediyor, ben gidip Ömer'den Sekidika'dan örnek vermiyorum yetenekleri belli, benim en çok hayal kırıklığı yaşadığım yerli oyuncu, ben en değerli yerli oyuncumuz olacağını düşünürken bildiğin sinmiş, hata yapmaktan korkan bir oyuncuya dönüşmesini sindiremiyorum, Adem Büyük mesela hiçbir şey beklemiyorken adam sorumluluk alıp kapasitesi ve yeteneği gereği ne varsa verdi, örneğin serbest vuruş kullandık o kadar adamın ben bir tane vurduğunu hatırlamıyorum vurmayı geçtim topu bile istemiyor, Berkan belki çok iyi olacak potansiyelli bir oyuncu ama draft yapsak ilk hangini alırsın deseler düşünmeden EmreK derim ama pısırık korkak denemekten çekinen EmreK değil, bunu da kullanamayan bu noktaya getiren başlıca sebep hoca bence.