Berkan Kutlu ve Taylan Antalyalı'nın Toplam Gol ve Asist Sayısı

Mehmet Mehmetoglu

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör
50 mac 0 gol 1 asist

1640118004142.webp

1640118057965.webp

bu adamların amacı pas yapmak gol atarlarsa günaha girerler..

Taylan ve Berkan orta sahasıyla bir cacık olmayacağı sezon başından belliydi yapılması gereken kaliteli bir 6 numara almaktı onunda dışında her şeyi yaptılar :)

Takım olarak zaten gol atamıyoruz forvetlerde bile toplasan 10 edermi bilmiyorum... :(

Bu ikisi aynı anda sahada olmamasi gerektiğini kaç kere tecrübe ettik bilemiyorum..
Birde bı bakıyorsun ikisi de ortadan kayboluyor biri solorta açıkta diğeri sol bekte. Bı bakiyorsun rakibi karsilamaya adamın peşinden koşuyorlar.

Özellikle Berkan her maç ilk 11 ve 90 dakika oyunda ama ne gol ne asist... Daha önce de yazdım.

Yazıyoruz ama bazı Berkan seviciler var zıplıyor hemen. Sırf skor olarakta bakmayalım maç içinde atamadıkları paslarla bi çok atağıda öldürüyorlar. Berkan’ın ısı haritasını çıkar en çok pas verdiği kişi Marcao

Berkan hakkındaki görüşüm olumludan baya olumsuza doğru kaydı. İlk başlarda hücumdaki yetersizliğini biraz heyecanlı olmasına bağlıyordum ama maalesef ki bu açıdan çok eksik bir oyuncu. Kreatiflik anlamında bu ikili ile hiçbir takıma üstünlük kuramayız gibi duruyor. Berkan için 9-10 Milyon bandında teklif varsa kesinlikle değerlendirilmeli. Taylan içinde 5-6 Milyon civarı kaçırılmamalı.

Son düzenleme:
Gelisme var canim Taylan'da. Bugun iki tane uzun pas hatta birinde defansin arkasina atmaya calisti. 2024 yilinin 2.sezonunda insallah asist yapacak aslan parcasi.

Bu takım forvetine gol attıramıyor daha kaldı ki Berkan 'ın Taylan'ın gol katkısı bir kenara dursun ligde Galatasaray 'dan fazla gol atmış 12 tane takım var hani 19 rakibimizin 12 tanesi bizden daha fazla gol atmış diyorum STSL 'de

İkiside kötü oyuncu değil, kullanamayan bir tip var kenarda. Taylan'da, Berkan'da işleyen bir sistemde yeri olan oyuncular. Kenardaki, her oyuncu gibi bunlarıda değersizleştirdi.

Geri
Üst Alt