- 23 Aralık 2008
- 65.496
- 63.471
- 5.103
giderse emre akrabayi geri cagiririz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaten yönetim ilk geldiklerinde artık bu tarz bir bir takım yaratmak istediklerini takımda böyle bir sirkülasyon olması gerektiğini belirtmişlerdi. Devre arası da olsa beklenilen fiyat verildiğinde gidebilecek oyuncular olacağını düşünüyorum ki Terim de bunu ima etmişti önceki basın toplantılarında. Ben mesela 20 milyonu aşkın veya yakın bir teklif gelirse Marcao'ya gayet satacaklarını düşünüyorum. Yerine de o ismi yazın sürekli bizle anılan Tomas Riberio olabilir mesela yada başka biri ama beklenilen teklifler gelirse oyuncu ismi fark etmeksizin satacaktır yönetim ve yerine de daha ucuz birini alacaktır burada önemli olan scout ağımızın kalitesi bunu geliştirmeliyiz ve arttırmalıyız bence.yönetim ve hoca satış yapma amaçlarını belli etti zaten. kulüplerin battığı bu noktada ki döviz yükselmeye devam ediyor, satış yapmak zorundayız. senede 1-2 satış yapılabilir bence ama hemen yerlerini yeni iyi scout transferleri ile doldurmak şart. bu döngüyü bi şekilde oturtmamız lazım.
ama devre arası aşırı yüksek bi teklif gelmedikçe satmamak lazım bence, yaz ayları satış için daha doğru yerlerini dolduracak vakit var. illa devre arası satılacaksa bile diyelimki oyuncunun normalde fiyatı 15 milyonsa en az 5-6 milyon ekstra eklemek lazım fiyata.Zaten yönetim ilk geldiklerinde artık bu tarz bir bir takım yaratmak istediklerini takımda böyle bir sirkülasyon olması gerektiğini belirtmişlerdi. Devre arası da olsa beklenilen fiyat verildiğinde gidebilecek oyuncular olacağını düşünüyorum ki Terim de bunu ima etmişti önceki basın toplantılarında. Ben mesela 20 milyonu aşkın veya yakın bir teklif gelirse Marcao'ya gayet satacaklarını düşünüyorum. Yerine de o ismi yazın sürekli bizle anılan Tomas Riberio olabilir mesela yada başka biri ama beklenilen teklifler gelirse oyuncu ismi fark etmeksizin satacaktır yönetim ve yerine de daha ucuz birini alacaktır burada önemli olan scout ağımızın kalitesi bunu geliştirmeliyiz ve arttırmalıyız bence.
O duruma göre değişir mesela yerini dolduracak takip ettiğin ve hazır gördüğün bir oyuncu vardır onu almaya çalışırsın onun fiyatına göre de değişir vs. o artık yönetim, TD ve scoutların işi ama ben genel olarak beklenilen fiyatlar geldiği zaman devre arası yada yaz bakmadan yönetimin satacağını düşünüyorum.ama devre arası aşırı yüksek bi teklif gelmedikçe satmamak lazım bence, yaz ayları satış için daha doğru yerlerini dolduracak vakit var. illa devre arası satılacaksa bile diyelimki oyuncunun normalde fiyatı 15 milyonsa en az 5-6 milyon ekstra eklemek lazım fiyata.
bizim takımın yarışmacı ve büyük takım kimliği var, lig ve avrupa yarışından geri düşmemek için satışlar için doğru zamanı kollamamız lazım. alanyaspor,hatayspor gibi istediğimiz zaman oyuncu satamayız,başarıyı sağlamak ve büyük takım kimliğini de korumak lazım.ayrıca devre arası oyuncu sattığın vakit yerini doldurmak için gittiğin adam da yüksek fiyat çekecek. astronomik teklif gelmedikçe devre arası doğru zaman değil, aklımızı alacak bi teklif gelirse anca.O duruma göre değişir mesela yerini dolduracak takip ettiğin ve hazır gördüğün bir oyuncu vardır onu almaya çalışırsın onun fiyatına göre de değişir vs. o artık yönetim, TD ve scoutların işi ama ben genel olarak beklenilen fiyatlar geldiği zaman devre arası yada yaz bakmadan yönetimin satacağını düşünüyorum.
Keltoşu titreten 1 paket olurBerkan+kerem+marcao paketi yapalım newcastlea 150 milyon Euro'ya biter bu iş
Realist bir postBerkan+kerem+marcao paketi yapalım newcastlea 150 milyon Euro'ya biter bu iş