Berkan Kutlu'ya Teklif Geldi İddiası

yönetim ve hoca satış yapma amaçlarını belli etti zaten. kulüplerin battığı bu noktada ki döviz yükselmeye devam ediyor, satış yapmak zorundayız. senede 1-2 satış yapılabilir bence ama hemen yerlerini yeni iyi scout transferleri ile doldurmak şart. bu döngüyü bi şekilde oturtmamız lazım.
Zaten yönetim ilk geldiklerinde artık bu tarz bir bir takım yaratmak istediklerini takımda böyle bir sirkülasyon olması gerektiğini belirtmişlerdi. Devre arası da olsa beklenilen fiyat verildiğinde gidebilecek oyuncular olacağını düşünüyorum ki Terim de bunu ima etmişti önceki basın toplantılarında. Ben mesela 20 milyonu aşkın veya yakın bir teklif gelirse Marcao'ya gayet satacaklarını düşünüyorum. Yerine de o ismi yazın sürekli bizle anılan Tomas Riberio olabilir mesela yada başka biri ama beklenilen teklifler gelirse oyuncu ismi fark etmeksizin satacaktır yönetim ve yerine de daha ucuz birini alacaktır burada önemli olan scout ağımızın kalitesi bunu geliştirmeliyiz ve arttırmalıyız bence.

Zaten yönetim ilk geldiklerinde artık bu tarz bir bir takım yaratmak istediklerini takımda böyle bir sirkülasyon olması gerektiğini belirtmişlerdi. Devre arası da olsa beklenilen fiyat verildiğinde gidebilecek oyuncular olacağını düşünüyorum ki Terim de bunu ima etmişti önceki basın toplantılarında. Ben mesela 20 milyonu aşkın veya yakın bir teklif gelirse Marcao'ya gayet satacaklarını düşünüyorum. Yerine de o ismi yazın sürekli bizle anılan Tomas Riberio olabilir mesela yada başka biri ama beklenilen teklifler gelirse oyuncu ismi fark etmeksizin satacaktır yönetim ve yerine de daha ucuz birini alacaktır burada önemli olan scout ağımızın kalitesi bunu geliştirmeliyiz ve arttırmalıyız bence.
ama devre arası aşırı yüksek bi teklif gelmedikçe satmamak lazım bence, yaz ayları satış için daha doğru yerlerini dolduracak vakit var. illa devre arası satılacaksa bile diyelimki oyuncunun normalde fiyatı 15 milyonsa en az 5-6 milyon ekstra eklemek lazım fiyata.

Sezon sonu olsa neyse derim de sizin ortasında böyle kritik bir oyuncuyu vermek üstelik ortası eksiğimiz varken intihar olur

Tok satıcı oynayıp 15 kağıt istemeliyiz işlerine gelirse

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Satılacaksa sezon sonu olmalı. Berkan'ı yerden yere vuran futbol cahilleride görsün.

ama devre arası aşırı yüksek bi teklif gelmedikçe satmamak lazım bence, yaz ayları satış için daha doğru yerlerini dolduracak vakit var. illa devre arası satılacaksa bile diyelimki oyuncunun normalde fiyatı 15 milyonsa en az 5-6 milyon ekstra eklemek lazım fiyata.
O duruma göre değişir mesela yerini dolduracak takip ettiğin ve hazır gördüğün bir oyuncu vardır onu almaya çalışırsın onun fiyatına göre de değişir vs. o artık yönetim, TD ve scoutların işi ama ben genel olarak beklenilen fiyatlar geldiği zaman devre arası yada yaz bakmadan yönetimin satacağını düşünüyorum.

O duruma göre değişir mesela yerini dolduracak takip ettiğin ve hazır gördüğün bir oyuncu vardır onu almaya çalışırsın onun fiyatına göre de değişir vs. o artık yönetim, TD ve scoutların işi ama ben genel olarak beklenilen fiyatlar geldiği zaman devre arası yada yaz bakmadan yönetimin satacağını düşünüyorum.
bizim takımın yarışmacı ve büyük takım kimliği var, lig ve avrupa yarışından geri düşmemek için satışlar için doğru zamanı kollamamız lazım. alanyaspor,hatayspor gibi istediğimiz zaman oyuncu satamayız,başarıyı sağlamak ve büyük takım kimliğini de korumak lazım.ayrıca devre arası oyuncu sattığın vakit yerini doldurmak için gittiğin adam da yüksek fiyat çekecek. astronomik teklif gelmedikçe devre arası doğru zaman değil, aklımızı alacak bi teklif gelirse anca.

Kero admin yine herkese sapliyacak gibi durmakta

yabancı sınırı olmasa satılsın derdim ama mümkün değil şuan satılması bence sene sonu sınır kalkarsa satılabilir

yerli oynatılması zorunlu iken sadece 5.5 milyon euro kar için sat diyenleri anlamıyorum

Berkanin fiyati 17.5m euro.

10% sonradan satis.

gedsonla yanyana oynasın piyasası 15 olacak zaten.

yabancı sınırlaması olmasa yarım sezon oynayan futbolcu için 10 mil $ kötü para değil ama bu yaşta bu kalitede yerli oyuncu bulmak çok zor.

15-20 arası teklifler gelmediği sürece devre arası satılmasına karşıyım.

Geri
Üst Alt