Berkan Kutlu'ya Teklif Geldi İddiası

15 milyona satilirsa Gedson - 1 orta saha alinir ama bana gore Berkan giderse 3 orta saha alinmali.

Arkadaslar.. Berkan bizden birisi. Tanitim videosunu hatirlasaniz ya, GS formali videolari, idmanlari, resimleri.. Üstüne cok iyi de bir performans segiliyor. Yabanci olsa satalim derdim ama sistemimizin kilit oyuncusunu 5-6 mio € kâr icin satmak mantiksiz olur biraz.

Yabancı sınırı olsa bile iyi bir teklif gelince satarım işin açıkçası, ne bileyim sene sonunda 10-15 mil.€ arası bir bonservis ile Berkan 'ı satsak aynı mevkiyi Berat 'ın transfer edilmesiyle doldurabilirsin. Ne bileyim aynı mevki olmasa bile stopere Ozan Kabak veya Kaan Ayhan transferi yapabilirsin, kaleye Doğan Alemdar veya İrfan Can 'ı alabilirsin ne bileyim sol bek Rıdvan Yılmaz transferi gündeme gelebilir ulan 10-15 mil.€ arası bir bonservis geliri olsa Cengiz 'i getirip sağ kanada koyabilirsin

Bence her oyuncumuz ederini bulduğu anda elden çıkarılmalı buna Kerem ve Marcao da dahil

Bir de şöyle bir şey var biz yazın Berkan 'a 4 mil.€ bonservis ödediğimizde Euro 10 civarlarındaydı 40 mil.TL şimdi 10 mil.€ bonservis ile satarsak 140 mil.Tl filan getirisi oluyor sana

satıyorsun alıyorsun hep daha iyisini buluyorsun devam ediyorsun bir de kar ediyorsun bir de sürekli değişerek bütün kulvarlarda şampiyon oluyorsun.

millet elindeki çöpü övüyor parlatıyor biz elimizdeki madeni b.kluyoruz. ne çöpler 15-20 milyonlara satıldı bu piyasada, salak mıyız ki berkanı 10 milyona veriyoruz.

Hic bir yetenegi olmayan safi basi kesik tavuk gibi kosan bir oyuncuya 10 milyon teklif varsa sirtimda tasir gotururum zaten seneye bize bedava kiralarlar Berkanin avrupanin herhangi bir liginde oynayip basarili olma ihtimali yok

Hic bir yetenegi olmayan safi basi kesik tavuk gibi kosan bir oyuncuya 10 milyon teklif varsa sirtimda tasir gotururum zaten seneye bize bedava kiralarlar Berkanin avrupanin herhangi bir liginde oynayip basarili olma ihtimali yok
Ed-Asner-Up-Carl-Fredrickson.jpg

Geri
Üst Alt