- 3 Temmuz 2012
- 133.858
- 80.736
- 5.198
ayagının 51 numara oldugu söylenıyorayak önemli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ayagının 51 numara oldugu söylenıyorayak önemli
hayal kurmak değil yaw. mantıklı hamle beklentisi sadece. rüştü de gslı idi, fb efsanesi oldu. ne topçular tutmadıkları takımlarda oynuyor. bunlar prof.Adam fanatik Fenerli bize gelmez. Boşuna gelsin demeyin veya hayal kurmayın. Fenere gider, livayı satarlar sene sonu.
bayern gitti 2011'de schalke'den şak diye neuer'i aldı. biz de bunu almalıyız. fbli imiş, gsli imiş bunlar boş işler. ciddi iyi kaleci bu çocuk.
fb'de livakovic gibi maliyetli bir kaleci varken, fb bunu alamaz / bu da fb'ye gitmez. tam zamanı yaw.
hatta keşke devre arası alabilsek. uefa list'e de kontenjan harcamadan yazılabiliyor kendisi. tr'de yetiştiği için.
Böyle bir şey yok, liva falan gitmez 1 numarayı verirsin koşa koşa gelirAdam fanatik Fenerli bize gelmez. Boşuna gelsin demeyin veya hayal kurmayın. Fenere gider, livayı satarlar sene sonu.
nasıl 1-2 sene önce kaleci değildi yaw?Altay da Ankaragücünde uçuyordu, daha Bir sürü böyle kaleci vardır, büyük takimda 10 tane şut gelmez 3 tane gelir. Takip etmek lazım ama 1-2 sene önce bu çocuk kaleci bile değildi.
nasıl 1-2 sene önce kaleci değildi yaw?
özil'in atıp 1-2 yenildiğimiz maçta fb'in kalesine geçmişti. 55 bin kişi önünde deplasman gs derbisi. fevkalade de oynamıştı.
iyi olur diye iddia etmiyorum ama piyasadaki yatırım yapılacak yegane yerli kalecidir kendisi bence.
sabah 8:30'dan beri bana muhalifsin ve tek bir layk bile atmadın :/Çok kötü maçları vardı, o yüzden olmadı zaten, bizim maçı geç, biz her kaleciyi yıldız yapıyoruz
sabah 8:30'dan beri bana muhalifsin ve tek bir layk bile atmadın :/
hedef ben miyim bumut ben bi deneme taktası mıyım :/
biz berke'yi alır da uğurcan'ı almazsak,Unutuyorum yav, yani işin özü abi yabancı kaleciden devam, geleneği bozmak yakışmaz, ha Uğurcan alınıyorsa eyvallah
Günay napsın alınmasın dabiz berke'yi alır da uğurcan'ı almazsak,
uğurcan "beni neden almadınız" diye alınabilir :d