berke özer

Bunu alalim biz ya

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

yan toplarda iyi ise gelsin. yan top alan kaleci iyi kalecidir

Nesyri 5 cm ile ofsayt olmasa maçı vermişti yav saçma sapan pen yaptı.

Onun harici iyiydi yalnız niyetinde kötülük yokmuş diyebilirim. Bizim yedek kulübesine topu fırlatması ve geçen haftaki sakatlığı kuş familyasından zannettirdi doğal olarak.

Fener'in yeni Volkan Demirel'i olur.

bayern gitti 2011'de schalke'den şak diye neuer'i aldı. biz de bunu almalıyız. fbli imiş, gsli imiş bunlar boş işler. ciddi iyi kaleci bu çocuk.

fb'de livakovic gibi maliyetli bir kaleci varken, fb bunu alamaz / bu da fb'ye gitmez. tam zamanı yaw.

hatta keşke devre arası alabilsek. uefa list'e de kontenjan harcamadan yazılabiliyor kendisi. tr'de yetiştiği için.

Adam fanatik Fenerli bize gelmez. Boşuna gelsin demeyin veya hayal kurmayın. Fenere gider, livayı satarlar sene sonu.

Adam fanatik Fenerli bize gelmez. Boşuna gelsin demeyin veya hayal kurmayın. Fenere gider, livayı satarlar sene sonu.
hayal kurmak değil yaw. mantıklı hamle beklentisi sadece. rüştü de gslı idi, fb efsanesi oldu. ne topçular tutmadıkları takımlarda oynuyor. bunlar prof.

haa çocuk gelir/gelmez, alırız/alamayız o ayrı konu ama istemek son derece doğal bir beklenti bence.

bayern gitti 2011'de schalke'den şak diye neuer'i aldı. biz de bunu almalıyız. fbli imiş, gsli imiş bunlar boş işler. ciddi iyi kaleci bu çocuk.

fb'de livakovic gibi maliyetli bir kaleci varken, fb bunu alamaz / bu da fb'ye gitmez. tam zamanı yaw.

hatta keşke devre arası alabilsek. uefa list'e de kontenjan harcamadan yazılabiliyor kendisi. tr'de yetiştiği için.

Altay da Ankaragücünde uçuyordu, daha Bir sürü böyle kaleci vardır, büyük takimda 10 tane şut gelmez 3 tane gelir. Takip etmek lazım ama 1-2 sene önce bu çocuk kaleci bile değildi.

Bugün galiba Fener'e dönmeyi garantiledi gibi.

Bizim de bir ortamız olsun. Daha geçen hafta yedek kulübesine top attı diye sövüyordu millet şimdi kadroya mı alıyoruz, yapmayın :asd:

Altay da Ankaragücünde uçuyordu, daha Bir sürü böyle kaleci vardır, büyük takimda 10 tane şut gelmez 3 tane gelir. Takip etmek lazım ama 1-2 sene önce bu çocuk kaleci bile değildi.
nasıl 1-2 sene önce kaleci değildi yaw?

özil'in atıp 1-2 yenildiğimiz maçta fb'in kalesine geçmişti. 55 bin kişi önünde deplasman gs derbisi. fevkalade de oynamıştı.

illa ki iyi olur diye iddia etmiyorum ama piyasadaki yatırım yapılmayı hak eden yegane yerli kalecidir kendisi bence.

nasıl 1-2 sene önce kaleci değildi yaw?

özil'in atıp 1-2 yenildiğimiz maçta fb'in kalesine geçmişti. 55 bin kişi önünde deplasman gs derbisi. fevkalade de oynamıştı.

iyi olur diye iddia etmiyorum ama piyasadaki yatırım yapılacak yegane yerli kalecidir kendisi bence.

Çok kötü maçları vardı, o yüzden olmadı zaten, bizim maçı geç, biz her kaleciyi yıldız yapıyoruz

sabah 8:30'dan beri bana muhalifsin ve tek bir layk bile atmadın :/
hedef ben miyim bumut ben bi deneme taktası mıyım :/

Unutuyorum yav, yani işin özü abi yabancı kaleciden devam, geleneği bozmak yakışmaz, ha Uğurcan alınıyorsa eyvallah

Geri
Üst Alt