# Berkin Kamil Arslan

Cevap: #21 Berkin Kamil Arslan

Kartalspor maçında A Takım'da oynamış.

Şu adamı bir tek biz mi görüyoruz yahu. Fiziği de iyi, tekniği de zekası da. Şu şartlarda A takımda oynamayacaksa ne zaman oynayacak. Tugay da mı görmüyor yahu

Şu adamı bir tek biz mi görüyoruz yahu. Fiziği de iyi, tekniği de zekası da. Şu şartlarda A takımda oynamayacaksa ne zaman oynayacak. Tugay da mı görmüyor yahu

Devre arası kampında alınacaktır A takıma kanaatimce.

Oynasına dam işte.Kötü mü oynar Aydın Yılmaz'dan,Ayhan'lar dan Sarpinho'lardan.Kantdı değil mi bu çocuk.

Oynasına dam işte.Kötü mü oynar Aydın Yılmaz'dan,Ayhan'lar dan Sarpinho'lardan.Kantdı değil mi bu çocuk.

Sol kanat olarak oynuyor sanırım son dönemde. Eskiden forvet arkası gibi oynardı. Çok hareketli ve kıvrak.

Sol açık Sol Bek oynuyor.

Insallah iyi bir futbolcu olacak, masallah

hiç izlemedim ama aydına bu kadar katlanıyosak barısa mustafa ya gokhanzana hala ugrasıyosak bu gençlere ayıp ederız bunlara şans verip oynatalım kotu bile olsalar deneyım kazanırlar

Berkin'i bek oynatmak yeteneklerini kısıtlamak olur.A takıma adapte olursa en az Arda kadar iyi olacagını düşünüyorum

Altay maçında sol-sağ ve forvet arkası gibi oynayıp, defans arkasına 5-6 top attı. Oyun zekası üst düzey bir oyuncu. Yalnız bazen maç içinde kontrasyonunu yitiriyor. Sanki A2 artık bana bir numara ufak geliyor der gibi. Medyanın sürekli şişirdiği İsmail, Muhammed, Eren gibi oyunculardan bırakın eksiğini daha kaliteli bir adam.

Yalnız Cem Sultan'da gelişim kaydetmiş. Orhan Hoca'nın onu sağ açıkta denemesi ona yaramış. Zira sağ açıkta top sürme kabiliyeti geliştirmiş. Ters ayakla oynamanın avantajını iyi kullanıyor (Arda gibi). Sürekli rakip eksiltip ya içe katediyor ya da sıfıra. Gerçi Altay maçında en uçta oynadı.

Yönetim sürekli başka altyapının ürünlerinin peşinde koşacağına şu oyuncuları A takıma çıkarsınlar ve Hagi oynatmak zorunda kalsın. Yoksa nasıl olsa A2 oyuncuları deyip antraman çıkarıp tekrar geri gönderiyor A2'ye

Bek mi oynuyor :o Berk Neziroğulları ile karıştırdın herhalde Alper. Berkin'i sol bek oynatmak saçmalık

Berkin ne bek ne de açık oyuncusu.Tam orta sahanın solunda oynuyor, hücuma destek verişi onu sol açık gibi göstermiş galiba.

Bek mi oynuyor :o Berk Neziroğulları ile karıştırdın herhalde Alper. Berkin'i sol bek oynatmak saçmalık

Geçen sene Trabzonspor maçında oynadı. Önce sol açıktı sonra sol beke geçti. Yoksa oynatalım demiyorum. Sol bek de oynayabiliyor demem lazımdı aslında.

Berkin ne bek ne de açık oyuncusu.Tam orta sahanın solunda oynuyor, hücuma destek verişi onu sol açık gibi göstermiş galiba.

Berkin'i yıllardır izlerim. Hani bir tabir var offensive allrounder diye. Bu tanıma uyan bir adam. Açık olarak oynadığı da çok maç var. Sen sol iç gibi düşünüyorsun herhalde ama o bölgede oynadığı maç sayılıdır.

Geçen sene Trabzonspor maçında oynadı. Önce sol açıktı sonra sol beke geçti. Yoksa oynatalım demiyorum. Sol bek de oynayabiliyor demem lazımdı aslında.

O maç sol açık olarak oynadı yahu. Stattaydım hatta, beke geçmedi diye hatırlıyorum ki A2'de bek oynadığı bir maç da hatırlamıyorum.

Ben Berkin'i genelde forvet hattında oynuyor diye biliyorum, hatta bir kaç maçta da böyle gördüm. Bilhassa 4-3-3 oynadığımız zaman sol forvet rolünü üstleniyordu.

Namık geçti son dakikalar çok net hatırlıyorum. Demekki sadece o maçlık geçti.

Berkin'i yıllardır izlerim. Hani bir tabir var offensive allrounder diye. Bu tanıma uyan bir adam. Açık olarak oynadığı da çok maç var. Sen sol iç gibi düşünüyorsun herhalde ama o bölgede oynadığı maç sayılıdır.

O maç sol açık olarak oynadı yahu. Stattaydım hatta, beke geçmedi diye hatırlıyorum ki A2'de bek oynadığı bir maç da hatırlamıyorum.

Ben Berkin'i genelde forvet hattında oynuyor diye biliyorum, hatta bir kaç maçta da böyle gördüm. Bilhassa 4-3-3 oynadığımız zaman sol forvet rolünü üstleniyordu.

Bu böyle sabaha kadar gider.Herkesin düşüncesi farklı baksanıza.:):):)

Düşüncelik bir durum yok yahu. Adem'in dediği doğru. Geçen yıl genelde sol forvet gibi oynardı A2'de. Trabzon maçında da çok kısa süreliğine geçmiştir. Hücuma dönük her yerde oynadığını gördüm. Neyse, şans verilsinde gerisi hikaye

Düşüncelik bir durum yok yahu. Adem'in dediği doğru. Geçen yıl genelde sol forvet gibi oynardı A2'de. Trabzon maçında da çok kısa süreliğine geçmiştir. Hücuma dönük her yerde oynadığını gördüm. Neyse, şans verilsinde gerisi hikaye

Yani Namık hocam.İşin özü burası.

Geri
Üst Alt