- 12 Şubat 2010
- 5.031
- 1.339
- 1.748
Cevap: #21 Berkin Kamil Arslan
Kartalspor maçında A Takım'da oynamış.
Kartalspor maçında A Takım'da oynamış.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu adamı bir tek biz mi görüyoruz yahu. Fiziği de iyi, tekniği de zekası da. Şu şartlarda A takımda oynamayacaksa ne zaman oynayacak. Tugay da mı görmüyor yahu
Devre arası kampında alınacaktır A takıma kanaatimce.
Oynasına dam işte.Kötü mü oynar Aydın Yılmaz'dan,Ayhan'lar dan Sarpinho'lardan.Kantdı değil mi bu çocuk.
Sol açık Sol Bek oynuyor.
Bek mi oynuyorBerk Neziroğulları ile karıştırdın herhalde Alper. Berkin'i sol bek oynatmak saçmalık
Bek mi oynuyorBerk Neziroğulları ile karıştırdın herhalde Alper. Berkin'i sol bek oynatmak saçmalık
Berkin ne bek ne de açık oyuncusu.Tam orta sahanın solunda oynuyor, hücuma destek verişi onu sol açık gibi göstermiş galiba.
Geçen sene Trabzonspor maçında oynadı. Önce sol açıktı sonra sol beke geçti. Yoksa oynatalım demiyorum. Sol bek de oynayabiliyor demem lazımdı aslında.
Berkin'i yıllardır izlerim. Hani bir tabir var offensive allrounder diye. Bu tanıma uyan bir adam. Açık olarak oynadığı da çok maç var. Sen sol iç gibi düşünüyorsun herhalde ama o bölgede oynadığı maç sayılıdır.
O maç sol açık olarak oynadı yahu. Stattaydım hatta, beke geçmedi diye hatırlıyorum ki A2'de bek oynadığı bir maç da hatırlamıyorum.
Ben Berkin'i genelde forvet hattında oynuyor diye biliyorum, hatta bir kaç maçta da böyle gördüm. Bilhassa 4-3-3 oynadığımız zaman sol forvet rolünü üstleniyordu.
Geçen sene Trabzonspor maçında oynadı. Önce sol açıktı sonra sol beke geçti. Yoksa oynatalım demiyorum. Sol bek de oynayabiliyor demem lazımdı aslında.
Düşüncelik bir durum yok yahu. Adem'in dediği doğru. Geçen yıl genelde sol forvet gibi oynardı A2'de. Trabzon maçında da çok kısa süreliğine geçmiştir. Hücuma dönük her yerde oynadığını gördüm. Neyse, şans verilsinde gerisi hikaye