# Berkin Kamil Arslan

Cevap: #21 Berkin Kamil Arslan

Sonunda, umarım şansını iyi değerlendirir.. :)

Şans verilsin Berkin'e artık o kadar beceriksiz yetenek düşmanı futbolcu toplulugu içinde yetenekleri tekniği ile sıyrılır herşekilde.Cem Sultan'ı harcadık Berkin'i de harcamayalım saygılar.

Şans verilsin Berkin'e artık o kadar beceriksiz yetenek düşmanı futbolcu toplulugu içinde yetenekleri tekniği ile sıyrılır herşekilde.Cem Sultan'ı harcadık Berkin'i de harcamayalım saygılar.

merak etme renkdas berkini harcariz

merak etme renkdas berkini harcariz

Olacagı o zaten..Cem'i gönderdik direkt olarak ümit milli takımdan çıkışa geçip onu yüz üstü bırakanları utandıracak sonra Cenk Tosunlara 500 bin dolar vermeyip arkasından ağlar genç yeteneklere sahip çıkamayız 35 yaşında adamlarla yola devam eder sezon ortasında gebere gebere sıfır kondisyona indiklerinde görecem ben o zaman takımı yaşlandırma politikasını destekleyenleri ,,iyigünler..

berkin, emre çolak gibi fiziksizde değil fiziği fena değil tek eksiği biraz güven olimpiakos maçında ilk 11 oynar inş..

aydını senelerdir takımda tut gençlerin hepsini birer birer sat şans verme fatih hoca bari sen yapma bi kaç altyapıdan oyuncu kazanalım ya berkini kazan hadi hocaya hepsi satiliyor gençlerin

Altyapıda güvendiğim tek isim.Artık şans verilmeli

Altyapı fetişizminin son halkası. Serdar Eylik'in bir hazırlık maçında Cristiano Ronaldo yapıldığı gibi Berkin de Messi edasıyla anlatılıyor. Her konuda Berkin Berkin gına geldi artık, yazayım dedim. İzlemedim, muhtemelen yetenekli ama boş bir oyuncudur değilse de yararlı olur umarım.

Yıllardır tek anlamadığım şey bu çocuk niye şans bulamaz acaba ? Bir tek Rijkaard biraz oynatmıştı o kadar...

cok yakinda tanimayan da tanir ,adim gibi eminim cok yetenekli

Altyapı fetişizminin son halkası. Serdar Eylik'in bir hazırlık maçında Cristiano Ronaldo yapıldığı gibi Berkin de Messi edasıyla anlatılıyor. Her konuda Berkin Berkin gına geldi artık, yazayım dedim. İzlemedim, muhtemelen yetenekli ama boş bir oyuncudur değilse de yararlı olur umarım.
Bende sürekli altyapı oyuncularının aşırı abartılmasına uyuz oloan biriyim.Berkin öyle değil emin ol.Diğerlerinin hepsini toplasan bir tane süperlig oyuncusu etmez zaten

[video=youtube;-q7s9K30Nw8]https://www.youtube.com/watch?v=-q7s9K30Nw8[/video]

Pasi atan Emre Colak.

Şans verilsin zayıf takımlara karşı altyapıdan cevherler çıkar mı çıkmaz mı görelim. Bence yaşıtlarına göre çok boş oyuncular yok altyapıda.

emreçolak emreçolak !o uzun pasları arapasları o çocuğu bi denemek lazım forvet arkasında!

Emre Colak basliginda bir goruntu paylasmistim onunla ilgili,genclerbirligi macinda kewell a bir pas atmisti.

Suanki kadroda cogu futbolcu atamaz o pasi.

Edit: atamaz derken o anda dusunemez demek istedim.

Geri
Üst Alt