- 30 Temmuz 2009
- 26.727
- 3.687
- 2.023
Cevap: #21 Berkin Kamil Arslan
Sonunda, umarım şansını iyi değerlendirir..
Sonunda, umarım şansını iyi değerlendirir..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Demek ki Berkin'i tanımıyorsun![]()
Derslerden fırsat buldukça A2 maçlarına gitmeye çalışıyorum.
Ben yeteri kadar biliyorum.![]()
Derslerden fırsat buldukça A2 maçlarına gitmeye çalışıyorum.
Ben yeteri kadar biliyorum.![]()
Şans verilsin Berkin'e artık o kadar beceriksiz yetenek düşmanı futbolcu toplulugu içinde yetenekleri tekniği ile sıyrılır herşekilde.Cem Sultan'ı harcadık Berkin'i de harcamayalım saygılar.
merak etme renkdas berkini harcariz
Bende sürekli altyapı oyuncularının aşırı abartılmasına uyuz oloan biriyim.Berkin öyle değil emin ol.Diğerlerinin hepsini toplasan bir tane süperlig oyuncusu etmez zatenAltyapı fetişizminin son halkası. Serdar Eylik'in bir hazırlık maçında Cristiano Ronaldo yapıldığı gibi Berkin de Messi edasıyla anlatılıyor. Her konuda Berkin Berkin gına geldi artık, yazayım dedim. İzlemedim, muhtemelen yetenekli ama boş bir oyuncudur değilse de yararlı olur umarım.
boş bi yorum dostum berkini bilen bilir. anlatmaya gerek yok.İzlemedim, muhtemelen yetenekli ama boş bir oyuncudur .
emreçolak emreçolak !o uzun pasları arapasları o çocuğu bi denemek lazım forvet arkasında![video=youtube;-q7s9K30Nw8]https://www.youtube.com/watch?v=-q7s9K30Nw8[/video]
Pasi atan Emre Colak.
emreçolak emreçolak !o uzun pasları arapasları o çocuğu bi denemek lazım forvet arkasında!