# Berkin Kamil Arslan

Cevap: #21 Berkin Kamil Arslan

İnşallah şans bulacak kendisi ver herkes niye Berkin dediğimizi anlayacak :)

Bence sen bu sitenin sayisiz balon uyelerinden birisi oldugunu kanitladin bu yorumun ile. Yahu bilmiyorsun etmiyorsun madem ellerini bosa harcama bilen bizleri de hasta etme. A takimda oynamadan efsane yapmiyor kimse sadece gencleri yakindan takip edenler Berkin'deki cevherin farkinda oldugu icin A takimda hakettigi sansi bulmasini arzuluyorlar zira bu sansi bulursa ciddi bir potansiyele sahip olduguna inaniyorlar. Senin bu yazdigim yorumlarin aynisi gecen sene Semih icin de yapiliyordu. Insanlar neden boyle bilmedikleri mevzular hakkinda bos bos yazar anlamak guc.

ağır bi yorum olmuş.Arkadaş söylediklerinde haksız değil.Haksız oldugunu gerektiren tek birşey bile yok.Mesela A takımda bi kere bile oynamamış olması en büyük neden.Ben hiç izlemedim bu kardeşimizi.Ama sürekli forumda görürürm berkin kamil berkin kamil diye.Bende heralde forum efsanesidir diyorum bu eleman için.Çünkü bu takım ne çocuklar gördü özgürcanlar cafercanlar adını unuttugum nice isim.Şuan çoğu ikinci lig B kategorilerinde oynuyorlar.Umarım bu desteklediğiniz kardeşler onlara benzemez.

Evet böyle şehir efsaneleri geldi ve geçti Galatasaray'dan.

Onlardan olacak gibi duruyor şu an için.

Umarım olmaz.

berkin yavas yavas altyapidan yetisen balon futbolcular listesine giriyor. adam daha a takimda oynamadan efsane oldu zira.

Kupa'da ki Trabzonspor macında oynatmıstı Rijkaard. Son 10-15 dakika oynasada ve fazla topla bulusturulmasa da, ayagına her top geldiginde inim inim top kokuyordu her hareketi. Rijkaard ve Hagi'ye en fazla kızdıgım nokta budur. Yada Galatasaray'da ki düzenin kurbanı olan iki insan, ne bileyim acıkcası bende sasırdım. Neyse ki ismiyle bile bu durumu temizleyebilecek tek insan takımın basına getirildi.

ağır bi yorum olmuş.Arkadaş söylediklerinde haksız değil.Haksız oldugunu gerektiren tek birşey bile yok.Mesela A takımda bi kere bile oynamamış olması en büyük neden.Ben hiç izlemedim bu kardeşimizi.Ama sürekli forumda görürürm berkin kamil berkin kamil diye.Bende heralde forum efsanesidir diyorum bu eleman için.Çünkü bu takım ne çocuklar gördü özgürcanlar cafercanlar adını unuttugum nice isim.Şuan çoğu ikinci lig B kategorilerinde oynuyorlar.Umarım bu desteklediğiniz kardeşler onlara benzemez.

2009 yılında 2-1 yendiğimiz Trabzonspor kupa maçında oynamıştı 35 dakika falan. Bulabilirsen izle ;)

sozu edilen macta caner, baris ozbek ve aydin da cok iyi oynamislardi. teknigine, biraz da oyun zekasina bakmak disinda kistas olamaz diye dusunuyom

a takımda oynamaması onu kötü göstermezki. onu almayanlara soracaksın. semih kayada 17 yaşından beri cok iyi defans oyuncusu deniyordu. adam kendini anca birileri sakatlanınca zorunluluktan oynadı. ve kendini gösterdi. sorun bu cocuklarda degil. onları a takımda şans vermeyen yetkililerde.

1. A takimda maca cikti 2 sene evvel Trabzonspor ile oynadigimiz kupa maci ve gayet de olumlu bir performans gostermisti. Ayrica Berkin'in su ana kadar baska A takim macina cikmamis olmasini ondan kaynaklanmiyor.

2. Yazdiklarimi dikkatli okusan haizrlik kamp donemlerinde sansizliklar yasadigini bilirdin. Ya sakatligi oldu ya da genc milli takim kampi ile cakisti. Simdi bana hic hoslanmadigim birsey yaptiriyorsunuz hem tekrar ettiriyorsunuz hem de uzun uzun konuyu acmami gerektiriyorsunuz cikti dunyadan bir habersiniz bu konular hakkinda.

3. Ozgurcan ve Cafercan gibi niceleri ciddi eksiklikleri olan ama bir konuda cok iyi olduklari icin alt kademelerde cikkat cekmis sonra o eksiklikleri yuzunden ust kademe de beklenen sicramayi yapamamis kisiler...Hersey tek tek yazmam mi lazim sizlere? Bilmiyorsunuz iste detaylari ama bos bos yaziyorsunuz. Biraz ozet geceyim Cafercan muthis bir teknik beceri, duran top ve oyun zekasina sahip olmasina ragmen inanilmaz agir ve ayni zamanda zayif bir oyuncu idi ve bir de ciddi ozguven sorunlari yasayan kolay kolay pes eden bir yapiya sahipti bu yuzden de beklenen patlamayi hala yapamadi. Ozgurcan ise sadece ve sadece fizigi ile alt kategorilerde oynamis sonradan teknik ve zihinsel yetersizliklerinden ust kademede bekleneni verememis bir isim.

4. Burada Berkin hakkinda olumlu yazanlar hep yazdigi ortak bir ana tema var o da Berkin'in Turkiye'deki yasitlarina gore fiziginin cok iyi olmasi ve kolay kolay yikilmayan bir yapisi olusudur. Berkin sadece teknik ve oyun zekasi acisindan ustun bir oyuncu degil yani. Gecen sene bu Berkin 26 macta 13 gol atti A2 liginde bir sol acik olarak Arda bile onun yasindayken o ligte ancak 9 gol atabilmisti. Tabi gol atti diye demiyorum sadece ama hem istatistiksel olarak, hem sahadaki durusu ve hem de oyunu ile Berkin Arslan 15 yasindan beri gumbur gumbur ben geliyorum diyen bir futbolcu kardesimiz. Tabi detaylari bilmiyorsaniz bu ayrimi yapamazsiniz o zaman ne diye boyle gereksiz yorumlar yaziyorsunuz?

5. Suna emin olabilirsiniz Berkin bugun Galatasaray'da sans bulmayip baska bir takima giderse en gec 2-3 yil sonra Olcan Adin gibi Galatasaray taraftarlinin bir cogunun cok istedigi bir oyuncu haline gelir. Yani Berkin oyle bildiginzi Galatasaray alt yapi "efsanelerine" benzemez.

6. Bence yorumlarim hicte agir degil aslinda cok daha agir ithamlar da kullanabilirdim ama nazik davranmayi tercih ettim.

ibre gittikçe berkine dönüyo. bugünde gol attı deplasmanda.şans bulacağı gün çok yakın.

doruk canti abimiz iyi bilir berkini. berkin muhammet demir ve gökhan töreyle birlikte en iyi 3 1992 li yetenekten biridir.

berkinin güzel futbol videosu varmı sergen göstersene. tarzı nasıl bir bakıyim. a2 takımlarını izledigim oldu ama ben en cok mertana bakıyordum.

[video=youtube;-q7s9K30Nw8]https://www.youtube.com/watch?v=-q7s9K30Nw8[/video]

Bence sen bu sitenin sayisiz balon uyelerinden birisi oldugunu kanitladin bu yorumun ile. Yahu bilmiyorsun etmiyorsun madem ellerini bosa harcama bilen bizleri de hasta etme. A takimda oynamadan efsane yapmiyor kimse sadece gencleri yakindan takip edenler Berkin'deki cevherin farkinda oldugu icin A takimda hakettigi sansi bulmasini arzuluyorlar zira bu sansi bulursa ciddi bir potansiyele sahip olduguna inaniyorlar. Senin bu yazdigim yorumlarin aynisi gecen sene Semih icin de yapiliyordu. Insanlar neden boyle bilmedikleri mevzular hakkinda bos bos yazar anlamak guc.

berkini ne kadar sevip benimsedigini ve a takima cikip kalaci olmasini istedigini yorumdan anlayabiliyorum. ama berkine zirve yaptirmak isterken hafif beni harcamissin gibi olmus. canin sagolsun ne diyim. berkini babam bile bilir isim olarak "yaw bi berkin vardi ne oldu ona" sorar. aslinda hic izlememistir ama bi galatasarayli icin altyapidan gelen futbolcu cok onemlidir ve ismini duymasi yeterlidir. muhabbetler doner arkadaslar arasinda bile o beklenen oyuncu bi turlu a takim yapamaz sonunda altyapidan yetisen balon futbolcu olarak kalir(berkin icin degil genel anlamda). saga sola hasince kiralinir sonra nerdeyim la ben hangi ara geldim bu takima diyip kendini unutanlar bile olmustur belkide. umariz berkin oyle olmaz ama yolu yol degil. bizim gecen aylarda oynanan benfica macini izledim misal orda bile kadroda yoktu. resmi sitede ilk ona baktim ozellikle hemde. mactada dikkatli izledim berkin fln duymadim. hatam varsa duzeltirsiniz. saygilars.

eyv sagolasin ya benim gibi dusunen varmis yoksa linc kampanyasina suruklenicektim. o kesin.

Kupa'da ki Trabzonspor macında oynatmıstı Rijkaard. Son 10-15 dakika oynasada ve fazla topla bulusturulmasa da, ayagına her top geldiginde inim inim top kokuyordu her hareketi. Rijkaard ve Hagi'ye en fazla kızdıgım nokta budur. Yada Galatasaray'da ki düzenin kurbanı olan iki insan, ne bileyim acıkcası bende sasırdım. Neyse ki ismiyle bile bu durumu temizleyebilecek tek insan takımın basına getirildi.

oyle mi ben yanlis hatirliyorum o zaman ya da hatirlanacak bisey yapmamis oldgu icin de olabilir. bilgi icin tsk.

çok eminimki berkin çıkıp oynasa herşeyden önce efendiliğine hayran olacaksınız.çok karakterli bi oyuncu.

BURSASPOR TV'ye HoÅŸGeldiniz.

alın size berkin videosu bu kıyağımıda unutmayın :D 2 golün birini attı birinin asistini yaptı.. Ayrıca full maçlarımızda vardı bu sitede bursayla ararsanız bulursunuz bikaç 90 dakika..

berkini ne kadar sevip benimsedigini ve a takima cikip kalaci olmasini istedigini yorumdan anlayabiliyorum. ama berkine zirve yaptirmak isterken hafif beni harcamissin gibi olmus. canin sagolsun ne diyim. berkini babam bile bilir isim olarak "yaw bi berkin vardi ne oldu ona" sorar. aslinda hic izlememistir ama bi galatasarayli icin altyapidan gelen futbolcu cok onemlidir ve ismini duymasi yeterlidir. muhabbetler doner arkadaslari o beklenen oyuncu bi turlu a takim yapamaz sonunda altyapidan yetisen balon futbolcu olarak kalir. saga sola hasinda kiralinir sonra nerde la ben hangi ara geldim bu takima diyip kendini unutanlar bile olmustur belkide. umariz berkin oyle olmaz ama yolu yol degil. bizim gecen aylarda oynanan benfica macini izledim misal orda bile kadroda yoktu. resmi sitede ilk ona baktim ozellikle hemde. mactada dikkatli izledim berkin fln duymadim. hatam varsa duzeltirsiniz. saygilars.

eyv sagolasin ya benim gibi dusunen varmis yoksa linc kampanyasina suruklenicektim. o kesin.

oyle mi ben yanlis hatirliyorum o zaman ya da hatirlanacak bisey yapmamis oldgu icin de olabilir. bilgi icin tsk.

Mesajlarimi iyi oku bence Benfica macina neden goturulmedigini izah ettim... O donem Berkin ciddi bir sakatliktan daha yeni kurtulmustu A2'de bile henuz maci yoktu bu sezon... Yani ne diyorum ben bilip bilmeden kafanizda boyle senaryolar uretmeyin ama anlasilan nafile...

Bu arada beni harcamissin falan demissin ama bilip bilmeden konusan ancak kendisini harcar.

Geri
Üst Alt