- 19 Şubat 2009
- 22.407
- 4.006
- 2.483
Cevap: #21 Berkin Kamil Arslan
İnşallah şans bulacak kendisi ver herkes niye Berkin dediğimizi anlayacak
İnşallah şans bulacak kendisi ver herkes niye Berkin dediğimizi anlayacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence sen bu sitenin sayisiz balon uyelerinden birisi oldugunu kanitladin bu yorumun ile. Yahu bilmiyorsun etmiyorsun madem ellerini bosa harcama bilen bizleri de hasta etme. A takimda oynamadan efsane yapmiyor kimse sadece gencleri yakindan takip edenler Berkin'deki cevherin farkinda oldugu icin A takimda hakettigi sansi bulmasini arzuluyorlar zira bu sansi bulursa ciddi bir potansiyele sahip olduguna inaniyorlar. Senin bu yazdigim yorumlarin aynisi gecen sene Semih icin de yapiliyordu. Insanlar neden boyle bilmedikleri mevzular hakkinda bos bos yazar anlamak guc.
berkin yavas yavas altyapidan yetisen balon futbolcular listesine giriyor. adam daha a takimda oynamadan efsane oldu zira.
ağır bi yorum olmuş.Arkadaş söylediklerinde haksız değil.Haksız oldugunu gerektiren tek birşey bile yok.Mesela A takımda bi kere bile oynamamış olması en büyük neden.Ben hiç izlemedim bu kardeşimizi.Ama sürekli forumda görürürm berkin kamil berkin kamil diye.Bende heralde forum efsanesidir diyorum bu eleman için.Çünkü bu takım ne çocuklar gördü özgürcanlar cafercanlar adını unuttugum nice isim.Şuan çoğu ikinci lig B kategorilerinde oynuyorlar.Umarım bu desteklediğiniz kardeşler onlara benzemez.
ağır bi yorum olmuş.Arkadaş söylediklerinde haksız değil.Haksız oldugunu gerektiren tek birşey bile yok.Mesela A takımda bi kere bile oynamamış olması en büyük neden.Ben hiç izlemedim bu kardeşimizi.Ama sürekli forumda görürürm berkin kamil berkin kamil diye.Bende heralde forum efsanesidir diyorum bu eleman için.Çünkü bu takım ne çocuklar gördü özgürcanlar cafercanlar adını unuttugum nice isim.Şuan çoğu ikinci lig B kategorilerinde oynuyorlar.Umarım bu desteklediğiniz kardeşler onlara benzemez.
sozu edilen macta caner, baris ozbek ve aydin da cok iyi oynamislardi. teknigine, biraz da oyun zekasina bakmak disinda kistas olamaz diye dusunuyom
ibre gittikçe berkine dönüyo. bugünde gol attı deplasmanda.şans bulacağı gün çok yakın.
berkinin güzel futbol videosu varmı sergen göstersene. tarzı nasıl bir bakıyim. a2 takımlarını izledigim oldu ama ben en cok mertana bakıyordum.
[video=youtube;-q7s9K30Nw8]https://www.youtube.com/watch?v=-q7s9K30Nw8[/video]
Bence sen bu sitenin sayisiz balon uyelerinden birisi oldugunu kanitladin bu yorumun ile. Yahu bilmiyorsun etmiyorsun madem ellerini bosa harcama bilen bizleri de hasta etme. A takimda oynamadan efsane yapmiyor kimse sadece gencleri yakindan takip edenler Berkin'deki cevherin farkinda oldugu icin A takimda hakettigi sansi bulmasini arzuluyorlar zira bu sansi bulursa ciddi bir potansiyele sahip olduguna inaniyorlar. Senin bu yazdigim yorumlarin aynisi gecen sene Semih icin de yapiliyordu. Insanlar neden boyle bilmedikleri mevzular hakkinda bos bos yazar anlamak guc.
Kupa'da ki Trabzonspor macında oynatmıstı Rijkaard. Son 10-15 dakika oynasada ve fazla topla bulusturulmasa da, ayagına her top geldiginde inim inim top kokuyordu her hareketi. Rijkaard ve Hagi'ye en fazla kızdıgım nokta budur. Yada Galatasaray'da ki düzenin kurbanı olan iki insan, ne bileyim acıkcası bende sasırdım. Neyse ki ismiyle bile bu durumu temizleyebilecek tek insan takımın basına getirildi.
bu kısa olum uzunu yokmu bunun![]()
berkini ne kadar sevip benimsedigini ve a takima cikip kalaci olmasini istedigini yorumdan anlayabiliyorum. ama berkine zirve yaptirmak isterken hafif beni harcamissin gibi olmus. canin sagolsun ne diyim. berkini babam bile bilir isim olarak "yaw bi berkin vardi ne oldu ona" sorar. aslinda hic izlememistir ama bi galatasarayli icin altyapidan gelen futbolcu cok onemlidir ve ismini duymasi yeterlidir. muhabbetler doner arkadaslari o beklenen oyuncu bi turlu a takim yapamaz sonunda altyapidan yetisen balon futbolcu olarak kalir. saga sola hasinda kiralinir sonra nerde la ben hangi ara geldim bu takima diyip kendini unutanlar bile olmustur belkide. umariz berkin oyle olmaz ama yolu yol degil. bizim gecen aylarda oynanan benfica macini izledim misal orda bile kadroda yoktu. resmi sitede ilk ona baktim ozellikle hemde. mactada dikkatli izledim berkin fln duymadim. hatam varsa duzeltirsiniz. saygilars.
eyv sagolasin ya benim gibi dusunen varmis yoksa linc kampanyasina suruklenicektim. o kesin.
oyle mi ben yanlis hatirliyorum o zaman ya da hatirlanacak bisey yapmamis oldgu icin de olabilir. bilgi icin tsk.
maçları izlemelisin.