# Berkin Kamil Arslan

Cevap: #21 Berkin Kamil Arslan

Berkin iyi oynadı :D

Nasıl anlatayım ki bir pozisyonda oldu. Arda abiyle duvar pası yaptık. Oradan sonra kornere çıktı top ve o pozisyondan sonra alkış aldım. Bir an sahada sadece ben varmışım gibi hissettim. Kimseyi görmedi gözüm. Çok duygulandım, çok mutlu oldum.

:)

Berkin dün A takımda kaç numaralı formayı giydi hatırlayan var mı?

ilk maçınada çıktı hayırlı olsun

Berkin'in saçlara yazık olmuş :)

B_e90c9e329a409a3726962e5106072e43.jpg

Sağdaki.

Hacı saçlar iyiydi ama boşver saçları kestirince rahatlamışsındır. gürleşmiştir iyice saçlar :D

FM 10'da bir book'uma yaramıyor. :o

Ama iyi olcah iyi.

Tıpkı Mehmet Güven gibi

Ya FM den falan hiç haberimiz yok oynamadığımız için diğerleri nasıl Serdar, Emre falan?

Ya FM den falan hiç haberimiz yok oynamadığımız için diğerleri nasıl Serdar, Emre falan?

Emre Çolak 2. ligde oynar o fizikle, strength 3-5 fln..

Serdarda Gençlerbirliğinin sağ kanatı olabiliyor ancak..

bu görünümde de böyle zaten, ikisinde de çok bi gelecek görmedim, Galatasaray'da ilk 11 çıkamazlar kendilerini çook geliştirmezlerse..

Hayir Emre Colak'n strength 1 kı su an icin dogru bir deger ama gen oyuncu oldugu icin bu ozellik fazlaca gelisir ozellikle iyi bir antreman programiniz var ise. eknik ozellikleri ise en yuksek olan oyuncularla saglam kapisir. Emre oyunda potansiyeli en yuksek oyunculardan birisi oldugu icin gelisime cok acik ama hersey onu calistiran teknik ekibe ve antreman programlarin bagli ve tabi FM de hersey oyundan oyuna bıraz da olsa degisir.

Serdar'da Emrekadar olmasa da potansiyeli en yuksek Turk oyuculardan bbirisi oneli teknik ozellıkleri var. Ama genc oyuncular icin kullanilan potansiyel sisteminden dolayi oyun oyndan oyuna Serdar degıcesektir kimi zaman Anadolu'nun buyuk topcusu kimi oyunda da buyuk takimin yıldızlarnda olabilicektir ama tabi bir suru faktor var isin icinde.

Inglızcen varsa SI games forumlarında yoksa turksportal orumlarda gezinip okuyarak oyun hakkinda neynne oldgu ve nasil isledigigi bilgilere ulasabılırsın.

Ben Serdar ın oyun stilini çok beğeniyorum. Eğer fiziğini düzeltirse çok büyük oyuncu olur gibi geliyor.

FM de emrenin uzun vadede potansiyeli(PA) ardadan daha yüksek..

serdar ise koy ilk 11 e takır takır oynuyor ama yetenekleri sınırlı

FM de emrenin uzun vadede potansiyeli(PA) ardadan daha yüksek..

serdar ise koy ilk 11 e takır takır oynuyor ama yetenekleri sınırlı

Yazdigin iki cumle de yanlis. Madem PA diyip teknik tarafina girmek istiyosun olayin soyle anlatigim sana Emre'nin PA -9 yanı 150-180 arasi cıkabilir her yeni oyunda farklidir Arda'nin ise sabit olarak 174. Berkin'nin de PA -9 mesela ve Arda'da sabit PA alana kadar -9'du. Tabi her -9 alan oyuncu gercek de bunlara yaklasmıyor vaktı zamanında Cafercan Aksu ve Ibrahim Akin da bole degerler almıstı.

Serdar'in ise CA (current ability yani su anki kabiliyeti) 105 yani ole koy 11 oynar demek en azindan kagir uzerinde zor. 105 CA bank asya da cok iyi TSL de ise herhangi anadolu kulubunde kadro rotasyonunde kullanilan oyuncu demektır asagi yukari. Dediginin aksine orta acma 15, teknik15, dribbling 14 gibi ozellikleri ile Serdar son derece yeteneki bir oyuncu oyun da ama zayif zihinsel ve ozellikle fiziksel ozelliklerinde dolauyi o yetenenklerini gercek de de oldugu gibi yansitmak da gucluk ceker. Tabi dah 19 yasinda oldugu icin ve Turkiye sartlarinda yuksek cikma ihtimali olan potansıyeli ile br cok ozelligi gelisebilir. Serdar'ın PA -8 yanı 130-160 arasi cikar.

Berkin'ni topıgını daha fazla kırletmeyelım FM hakkınd bılgı sahıbı olmak ısteyen SI games veya Turksportal forumlarına gırer arama yapıp he turlu saglıklı bılgıye ulasır oyun hakkında.

Geri
Üst Alt