Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.472
- 91.508
- 5.093
Cevap: Bernabéu Kupası | Real Madrid 2-1 Galatasaray | 24 Ağustos | 2. Yarı | Euro Fu
Elmander tek başına pres yapıyor.
Elmander tek başına pres yapıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Harbiden ya geçen sezonki Real aynı oyuncularla oynuyor. Adamlar da belli. Biz ise dipten yeni yeni çıkmaya çalışıyoruz.Amma ahladınız vahladınız.
Podolski gelirse ve Yekta, Sabri'nin yerine orta sahada oynarsa bu takım ligde şampiyon olur.
Bu maçı ayarlayan adam sormak istiyorum Neyine güvendin de Real'in karşısına çıkarttın bizi. Adamlar orta sahayı geçirtmiyor
Bu maçı ayarlayan adam sormak istiyorum Neyine güvendin de Real'in karşısına çıkarttın bizi. Adamlar orta sahayı geçirtmiyor
Abi gole en yaklaştığımız pozisyon Çağlar'ın sol çizgiden çektiiği şut. Boyumuzun ölçüsünü aldık malesef. Bize Edirne'den ötesi fazla
La liga ya gitsek ilk sezonda küme düşeriz
La liga ya gitsek ilk sezonda küme düşeriz
Hadi lan sizdeArtistler
Ne ayaksiniz lan siz?
Real Madrid´le oynuyoruz lan. Ronaldo, Özil filan. Aslanlar gibi dayandik. Helal olsun hepsine. Gurur duyuyorum. Elestiren düdükler de kushtur. Baksa bisey demiyorum. Helal olsun hepsine
ben 3 tane gördüm bile